Yerli platform 300 bin kullanıcıya eğitim ortamı sundu

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,294
Puanları
36
Yerli platform 300 bin kullanıcıya eğitim ortamı sundu
Uzaktan çalışmaya ve eğitime kolay, süratli ve esnek tahliller getiren Vedubox, dünya çapında 300 binden çok kullanıcıya hizmet veriyor. Yüzde yüz bulut teknolojisi kullanan yerli yazılım Vedubox, şirketlere, üniversitelere, okullara, kurslara ve bağımsız eğitmenlere özelleştirilmiş paketler sunuyor.


Eğitimde verimliliğin artmasına katkıda bulunan online eğitim ve bağlantı platformu Vedubox, eğitimlerin kütüphane oluşturma, imtihan yapma, anket düzenleme ve oyunlaştırma üzere özelliklerle daha interaktif geçmesini sağlıyor. Vedubox, yüzde yüz bulut teknolojisine sahip olmasıyla iş yerlerine, eğitim verenlere ve eğitim alanlara her yerden inançlı erişim imkanı sağlıyor.

Yerli platform küreselde cazibe merkezi

Eğitim kurumları ve öğretmenler başta olmak üzere, internet üzerinden eğitim vermek isteyen herkese uygun olan Vedubox, global çapta hizmet veriyor. Dünya genelindeki kurumlar canlı eğitimlerini ve toplantılarını, eğitimciler ise canlı derslerini ve canlı etkinliklerini Vedubox üzerinden teknik sorun yaşamadan gerçekleştiriyor. Vedubox’ın uzman teknik takımı sistemi kullanmaya başlamadan evvel ve kullanım müddeti boyunca kullanıcılara 7/24 teknik dayanak sağlanıyor.

Eğitime dijital özgürlük

Tek platform üzerinden online eğitim ve irtibat tahlilleri sunan Vedubox’ın yer, vakit, ara kısıtlamaları olmadan ders verebilme imkanı sunduğunu söyleyen Vedubox Genel Müdürü Alım Müellif, “Dijital dönüşümün öncelikli bileşenlerinden biri olan online irtibat, tüm dünyada eğitim ve çalışma ömrünü bir daha şekillendiriyor. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve çalışanların online ortamda hem öğrenebildiği tıpkı vakitte bilgi paylaşabildiği Vedubox, muhtaçlığa bakılırsa özellikleri artırılabilen esnek bir sistem. Vedubox’la eğitim süreçleri özgürleşiyor.” açıklamasında bulundu.



Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst