Yasemin Paolini, hayatlarını nasıl inşa edeceğini bilenlerin sevinci

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Babamın, 1965 Tour de France'ı kazanmak için Parc des Princes Velodrome'daki Felice Gimondi'nin girişinde televizyonun önünde nasıl ağladığını hatırlıyorum. Onu hiç gözyaşları içinde görmemiştim, cenazede bile. Ona hiçbir şey sormaya cesaret edemedim (evde duyguların alçakgönüllülüğünün ne olduğunu bilmiyorduk ama uyguladık), endişelendiğimi fark etti ve bana şöyle dedi: “Hiçbir şey, tamam, Paris'te hiç İtalyan bir zafer görmemiştim”. Bugün Yasemin Paolini, Coco Gauff'u yendikten sonra dans etmeye ve sahaya atlamaya başladığında, gözlerimin nemli, çok nemli olduğunu fark ettim. Ben ağladım. Foro Italico'nun merkezi, Bagni di Lucca'nın küçük banyosunu korolar ve şarkılarla kutlamasıydı, kollarla, gülümsemelerle ve sarılmalarla, hoparlörler Gabry Ponte'i “İtalya'nın tümü” olarak gönderdi: kolektif sevinç, bulaşıcı ya da daha basit – belki de – daha basit bir şekilde – daha eski ve daha fazla olan en yaşlı ve daha fazla. Bizimkinin karşısındaki eğride Sergio Mattarella'nın birkaç gözyaşı harcadığını, ülkenin derin duygularını herkesten daha iyi yorumlayan olduğunu düşünüyorum.

Nadir duygulardır. Sedrina koşucusunun zaferinden neredeyse yirmi yıl sonra, 1985 İtalya'nın uluslararası Raffaella Reggi, finalde 6-4 6-4 için Amerikan Vicki Nelson-Dunbar'ı yenmişti. Canlı bir anım yok, tenisimizin karanlık dönemiydi, turnuva Taranto'da, hatta zamanın büyük gazeteleri bile onu boykot etti. Diğer İtalyan kazananları bulmak için Altın Kayıt'ın arkasında kaydırmalı ve 1950'de Annalisa Bossi'nin (Nubile, Elly Annelies Ullstein'dan) ve Lucia Valerio'nun isimlerini ve Lucia Valerio'yu bulmalıyız. 2014'te Sara Errani, Net'in finaline ulaşan diğer tarafa yaklaştı, ancak Sacred bir tarafın hemen yanında kaldı. 6-3 6-0 sona erdi.

Jasmine bugün çıkardı, somut oyunuyla 21 yaşında olan ancak 14'ten beri ana tenis aşamalarına sahip olan Williams, Coco Gauff'un mirasçısının küçük bir versiyonunu parçaladı. Biraz korku sadece maçların başlangıcında, molalarda ve tezahüratlarda göreve devam etti. Doğru ve tersini geliştirdi, Pazartesi günü resmi olarak IgA Swiatek'i baltalayan 4 WTA numaralı resmi olarak olacak olan Paolini, komutanın komutunu aldı ve artık vazgeçmedi, Gauff'u etkileyici bir dizi hataya zorladı (20'sine karşı oyunun sonunda 55 olacaklar). Borsaların bir buçuk saatinden sonra, ABD Open'ın 2023'te kazanan Atlanta'dan gelen kız, teslim oldu: 6-4 6-2.

Aşırı olarak, Renzo Furlan'ın öğrencisi (ortaklıkları birkaç hafta boyunca kesintiye uğradı, ancak Yasemin'in şu anda bulunduğu yere ulaşmasına izin verdiği belirleyici oldu, ancak başka bir başvuru tarafından karşılanan sekiz geçti. Birçok şey dedi, ama biri beni belirli bir şekilde vurdu: “Şimdi hikayemi yazıyorum, geçen yıl için mutluyum (Doha'daki ilk Masters 1000, Paris ve Wimbledon'daki iki slam finali, Sara Errani ile eşleşen altın madalya, Tathiana Garbin editörünün notu ile BJK Kupası ile eşleşti çünkü çok istiyorum. Tutkunun her birimizin hayatının güçlü bir motoru olduğunu açıklayan bir ifade: Video klibi, erkeklerimizin zamanlarının çoğunu geçirdiği Instagram ve Tik Tok'ta döngüde gösterilmelidir.

Yasemin'in uluslararası yolu muzaffer bir geçit töreni değildi. Ons Jabeur'dan Jelena Ostapenko'ya ya da Lulu Sun, Diana Shnaider ve Peyton Stearns gibi yükselişte gençler gibi, Slam gibi kazananlar ve finalistler de dahil olmak üzere devredeki en güçlü oyunculardan bazılarını geçti. Bir durumda Rus shnaider'a karşı neredeyse her zaman acı çekmişti, üçüncü setin dönüşü geçmek için ihtiyaç duyuldu.

Başlangıç setleri her zaman hantal ve yorucu sonuçlardı. Bugün değil, neyse ki. Ve enternasyonalleri bugün sona ermedi: Ona vermek ve her şey onlardan kaynaklanıyor, yarın 12 yaşında iki Olimpiyat altın madalyasının, Kuderminetova-Mertens'e karşı geçen yıl Double Won'un unvanı olarak onaylamak için kontrol ünitesinin kırmızı dikdörtgeninde olacağını belirtmek isterim. Neden neden, dün saat 23: 00'de klavyemden 2024'teki finalde finalde yenilgisine bir ipucu, bunun yerine gauff altına koyduklarında – hala O! – ve Routlife. Pazartesi günkü Net'in birkaç oyuncusu bana dikkat çekti. Teşekkür ederim. Hafızanıza asla güvenmenin iyi bir uygulaması, gece geç saatlerde sona eren tenis etkinlikleri için olduğu gibi, Web için gerçek zamanlı olarak yazarken kutsanır ve yayınlanır. Yukarı akış, güvenim, Vadi tarafından kontrol yok ve bayt dünyasındaki hız mutlak bir değerdir. Olur.