Uğur Böcekleri Kreşi tıpkı fiyatla devam

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,307
Puanları
36
Uğur Böcekleri Kreşi tıpkı fiyatla devam
Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan’ın seçim devri projelerinden olan ve kısa müddette hayata geçirdiği Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi fiyatına artırım yapılmayacak. Bu yıl da birebir fiyat ile hizmete devam edecek kreşin bir aylık fiyatı 750 lira.

Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi, Gemlik’in en bedelli noktalarından biri olan Toplumsal Ömür Merkezi bahçesinde hizmet veriyor. Kreşin bulunduğu bina, daha evvel özel bir sıhhat tesisi olarak hizmet verirken bu tesisin kapanmasıyla yapı atıl durumda kalmış ve uzun mühlet bu biçimdesine merkezi bir noktada istenmeyen manzaraların yaşandığı bir yer haline gelmişti. Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, ulaşımı kolay, belediyenin çabucak yanında ve merkezi pozisyonda olan bu binanın kreş olarak kullanılacağını müjdeledikten daha sonra yaklaşık bir yıl ortasında gerekli tadilat ve düzenlemeler tamamlanmış, Gemlik Belediyesi Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı merasimle açılmıştı.

Kreşten evvela taban fiyatla çalışan annelerin yaralanması hedefleniyor. 50 öğrencinin hizmet gördüğü Uğur Böcekleri Kreşi’nde İngilizce dersi, müzik, vücut eğitimi, masal terapisi, özel günlerde kutlamalar ve toplumsal etkinlikler üzere hizmetler gerçekleştiriliyor.

İnançlı ve ekonomik

Kreş fiyatlarına bu yıl artırım yapmama sonucu aldıklarını belirten Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, “ailelerimiz çocuklarını itimatla ve ekonomik olarak zorlanmadan bize emanet edebilirler” dedi.

Lider Sertaslan şöyleki konuştu: “İlçemizde birtakım ailelerin ekonomik niçinlerle kreş hizmetlerine ulaşamadıklarını biliyorduk. Biz de gerçekleştirdiğimiz toplumsal takviye çalışmaları kapsamında kreşi süratlice hizmete hazır hale getirdik. Burada uzman eğitmenlerimiz, sıhhat ve güvenlik önlemleri eşliğinde çocuklarımız ile ilgileniyorlar. Taban fiyatla çalışan annelerimizin öncelikli olarak yararlanmasını hedeflediğimiz kreşimizde, aslına bakarsanız elektrik, doğalgaz ve besine gelen artırımların vatandaşlarımızı yorarken artırım yapmayı yanlışsız bulmadık. Tüm hizmetlerimiz bu yıl da tıpkı fiyatla, 750 lira karşılığında devam edecek.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst