Tenis, Roland Garros: Zverev ve Ruud yarı finalde. Kadınlar: Brezilya Haddad Maia sayesinde kutluyor

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
797
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Ciddi ayak bileği yaralanmasından bir yıl sonra ve üst üste üçüncü kez, Alexander Zverev Roland Garros’ta yarı finale yükseldi. Seribaşı 22 olan 26 yaşındaki Alman tenisçi, çeyrek finalde Arjantinli Tomas Martin’i mağlup etti. Etcheverry 6-4, 3-6, 6-3, 6-4’lük skorla dört set halinde. Boş bir geçiş, o zaman şimdi Norveçli Casper’a meydan okuyacak olan Hamburglu yetenek için tamamen veya neredeyse kolay Ruud (4) Danimarkalı Holger’a karşı Rünler (6) Roma’da yarı finalde aldığı cüretkar yenilginin (6-7, 6-4, 6-2) ardından intikamını (6-1, 6-2, 3-6, 6-3) aldı (2-4 önde). saniyede, ed), geçen yıl Paris’te elde edilen başarıyı yine çeyrek finalde (6-1, 4-6, 7-6, 6-3) bir kez daha teyit etti. 2022’de finalist olan Ruud, aşırı derecede faul yapan bir rakibinden yararlandı ve Cerundolo’nun süper eşitlik bozmada kazandığı heyecan verici beşinci tur maratonunun ardından öyle bir avantaj elde etmek için biraz yorgundu ki Rune taahhüdüne rağmen bunu yapmadı. daha doldurmayı başardı. Zverev önceki maçlarda 2-1 önde ama Ruud, 2022’de Miami’de sert kortlarda oynanan son maçı kazandı. Kil üzerinde ilk meydan okuma olacak. Diğer yarı finalde İspanyol Carlos arasındaki süper mücadele Alcaraz (1) ve Sırp Novak Djokovic (3).

Tarihi Haddad Maia: 57 yıl sonra Brezilyalı yarı finalist


Kadınlar turnuvası ise yeşil ve altın rengine büründü. Brezilyalı hayranlar, sevgililerinin Maria’dan 57 yıl sonra Paris’teki sondan bir önceki gösterisine “tenis carioca”yı geri getirebilecek yeni bir başarısı için “Philippe Chatrier” tribünlerinde çılgına döndü İyi (ve “Guga”dan 22 yıl sonra erkek Kuerten). Beatriz haddad maya yarı finalde ve kariyerinde ilk kez sanal olarak ilk ona giriyor. Çeyrek finalde, sıralamada 12 numara ve seri başı 14 numara olan San Paolo’dan 27 yaşındaki solak oyuncu, Tunuslu’yu neredeyse 3-6, 7-6 (5), 6-1’lik setlerle yendi. iki buçuk saatlik savaş Hon Jabur, N. 7 WTA ve 7. sıra, Açık Çağ’da Paris’te toprak zeminde yarı finale ulaşan ilk Brezilyalı tenisçi oldu. Ve bu turnuvadan önce “Bia”nın bir Grand Slam’de asla ikinci turun ötesine geçmediğini düşünmek.

Swiatek, 2022 finalinin yeniden yapımında Gauff’ı tekrar pas geçti


Haddad Maia şimdi n ile uğraşmak zorunda kalacak. Dünyada ve yönetim kurulunda 1 numara, Iga SwiatekSon 4 yılda üçüncü kez Paris kırmızı zemininde yarı finale yükselen, 2 mağlubiyete karşı 26 galibiyet rekoruyla övünen: 12 maçlık pozitif galibiyet serisinde ve görünüşe göre durmaya niyeti yok. Geçen yılın finalinin tekrar oynanmasını öneren çeyrek finallerde (6-1, 6-3 kazandı, ed), 22 yaşındaki Varşovalı oyuncu, American Coco’yu bir buçuk saatten kısa sürede 6-4, 6-2’lik setlerle mağlup etti. gauf, sıralama ve sıralamada n.6, 12 ay önce finalist. Swiatek, 15 serbest oyuncuya karşı 19 galibiyet elde etti (rakibinin dengesi 23’e karşı 13) ve 5 üzerinden 4 kırılma noktasını dönüştürdü (Gauff, 5 üzerinden yalnızca 1), ancak hepsinden önemlisi, ikinci servisle (ABD) puanların %75’ini elde etti sadece %44). Alt bölümün yarı finalinde Belaruslu Aryna mücadele etti. Sabalenka (2) ve Çek Karolina Çokova.
 
Üst