Study UK çevrimiçi fuarı, 28 Birleşik Krallık üniversitesiyle birebir görüşme ve danışmanlık imkanı sağlıyor

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,294
Puanları
36
Study UK çevrimiçi fuarı, 28 Birleşik Krallık üniversitesiyle birebir görüşme ve danışmanlık imkanı sağlıyor
British Council tarafınca düzenlenen ‘Study UK: Birleşik Krallık Üniversiteleri ile Çevrimiçi Tanışma’ fuarı, bu yıl 8-12 Şubat tarihlerinde Birleşik Krallık’tan 28 seçkin üniversiteyi ağırlıyor. Birleşik Krallık’ta lisans, yüksek lisans, lisanüstü yahut sertifika programlarında eğitim almayı planlayanlar için tasarlanan aktiflikte öğrenciler, üniversite temsilcileriyle birebir danışmanlık hizmeti alabilir, canlı sohbet edebilir yahut mesajlaşabilir ve Birleşik Krallık’ta eğitim hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler için online seminerlere katılabilirler.

Öğrenciler bu çevrimiçi fuarda beraberinde, eğitimleri için yeni burs ve finansman imkanlarını keşfedebilecek, Birleşik Krallık’taki eğitimlerinin akabinde meslek imkanları ve istihdam fırsatları hakkında bilgi edinebilecekler. İştirakin fiyatsız olduğu fuar, Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Özbekistan, Rusya, Ukrayna, İsrail, Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, Kosova, Kuzey Makedonya, Karadağ ve Sırbistan’dan öğrencilere açık.

Birleşik Krallık üniversite temsilcileriyle birebir danışmanlık seansları

8-12 Şubat tarihleri içinde, 5 gün boyunca devam edecek olan ‘Study UK: Birleşik Krallık Üniversiteleri ile Çevrimiçi Tanışma’ fuarı öğrencilere, 28 Birleşik Krallık üniversitesinin temsilcisiyle direkt bağlantı kurma imkanı sunacak. Öğrenciler üniversite temsilcileriyle birebir danışmanlık seanslarına katılabilecek, canlı sohbet yahut direk iletileşme imkanı ile Birleşik Krallık’ta eğitimle ilgili tüm sorularını sorabilecekler. Öğrenciler için vize süreçleri, burs ve finansman imkanları, Birleşik Krallık’ta eğitim için İngilizce lisan ihtiyaçları, meslek fırsatları ve daha fazlasına dair tüm bilgiler, üniversite temsilcileri ve British Council uzmanları tarafınca cevaplandırılacak.

Her gün farklı hususları kapsayan online seminerler

Aktiflikte, öğrencilerin Birleşik Krallık’taki eğitimini ve hayatını destekleyecek biroldukça farklı mevzuda online seminer yer alacak. Birleşik Krallık’ta yüksek lisans eğitimi almak isteyenlerin kaçırmaması gereken 8 Şubat’taki ‘Birleşik Krallık’ta Yüksek Lisans Eğitimi’ seminerde, öğrencilerin müracaatlarında neye dikkat etmesi ve nelerden kaçınmaları gerektiğine dair kıymetli ipuçları paylaşılacak. Öne çıkan bir müracaat nasıl olmalı, görüşmeler için nasıl hazırlanmalı, referanslar konusunda neye dikkat edilmeli üzere soruların cevaplandırılacağı oturumda, öğrencilerin başarılı bir müracaat yapabilmeleri için gerekli tüm hususlar ele alınacak. Birleşik Krallık’ta tasarım eğitimine başvurmayı planlayan öğrenciler için tasarlanan 9 Şubat’taki ‘Sanat ve Tasarım Programları için Başarılı bir Yaratıcı Portfolya Nasıl Hazırlanır?’ semineri, öğrencilerin portfolyo hazırlığında nelere dikkat etmeleri ve nasıl sunmaları gerektiğinin yanı sıra okulların portfolyoları değerlendirirken nelere dikkat ettiğini paylaşacak. Dünya çapında hukuk alanında başarılı eğitimleriyle tanınan Birleşik Krallık üniversitelerinin, öğrencilere eğitimleri daha sonrasında sunabileceği olağanüstü meslek seçenekleri hakkında bilgi vermek için hazırlanan ‘Birleşik Krallık’ta Hukuk ve Siyaset Eğitimi’ semineri ise 11 Şubat’ta kaçırılmayacak seminerler içinde yer alıyor. beraberinde, Ekim 2021’de gerçekleştirilen aktiflikten tüm online seminerler de platform üzerinden öğrencilerim erişimine açık olacak.

Fuara kayıt yaptıran öğrencilere, 79 Euro bedelindeki özel hazırlık gereci IELTS Coach paketi ücretsiz!

Bu yıl, çevrimiçi fuara kayıt yaptıranlar ayrıyeten 79 Euro pahasındaki ve olağan paketten daha yüksek kredili özel hazırlık malzemesi IELTS Coach Express paketine fiyatsız sahip olabilecekler. Bu fiyatsız ve özel fırsattan yaralanmak için iştirakçilerin, 1 Ocak-28 Şubat tarihleri içindeki rastgele bir IELTS testini, British Council’dan satın almaları kâfi…

Üniversiteye kabul basamağında aranan İngilizce yeterlilik testi IELTS hakkında bilinmesi gerekenler, yüksek puan almayı kolaylaştıracak ipuçları ve imtihana girenlerin British Council’dan sağlanan kaynaklarla kendilerini nasıl hazırlayabileceklerine dair bilgiler de IELTS test uzmanları tarafınca öğrencilerle paylaşılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst