Sinner Case, Malagò: “Yeterince Yalan”. Pellegrini: “Bazı Sporların Oyunlara Farklı Bir Yaklaşımı Var”

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
951
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Dava Günahkartenis turnuvasının başlamasının arifesinde, henüz tamamen yatışmadı. Hala bazı tepkiler var, Paola Egonusu değin Federica Pellegrini Casa Italia'yı açan kişi: “Umarım kısa sürede çözüleceğini umduğum sağlık sorunu dışında, bence spordan spora Olimpiyatlara farklı bir yaklaşım var. Sinner'ın, düşünebilen bir sporcunun kararlarından kesinlikle farklı kararlar alması mantıklıdır. Olimpiyat Oyunları her dört yılda bir. tenis “Slam'leri var”.

Federica Pellegrini: “Bazı sporların Oyunlara farklı bir yaklaşımı var”
Malagò: “Sinner iki potansiyel madalyaya değerdi”


Ancak İtalyan sporunun başındaki isim olan CONI'nin başkanının da Güney Tirollü tenisçi için bazı düşünceleri vardı. John Malago. “Sinner? Pişmanlık var, aynı zamanda hoşnutsuzluk da var, inkar edilemez, ikiyüzlü veya yalancı olmanın bir anlamı yok. Ancak, aynı zamanda, Sinner'ın turnuvaya katılmasının kesinlikle imkansız olduğu kesinliği var. Bu inkar edilemez. O zaman Sinner'ın yokluğu ne anlama geliyor, neyi belirliyor, biliyoruz… kısacası, sektördeki her birimiz, biri teklerde bir numara olarak ortaya çıktığında, bu durumda çiftlerde de seri başı olarak, kağıt üzerinde iki potansiyel madalya değerinde olduğunu biliyoruz. Şimdi yerine başkası getiriliyor, bunu yapmanın çok daha karmaşık olduğunu çok iyi biliyoruz, ancak ilk günden beri söylüyorum ve dün Olimpiyat Köyü'nde Atletlerin Atleti'ne konuşma yapıldığında da söyledim, birinin fazla mesai yaptığından emin olmalıyız”.

Jasmine Paolini: “Wimbledon ve Olimpiyatlar arasında plaja gitmedim. Günahkarın yokluğu ekstra bir yük değil”



Muhabirimiz Giuliano Foschini'den

25 Temmuz 2024


Malagò: “Sinner'ın bana söylediklerine güveniyorum”


Son olarak, şu çirkin soruyu sormaktan kaçınamayız: 'Sinner'ın Paris'e gelmesi imkansız mıydı?' “Bu soruyu cevaplasaydım çok ciddiyetsiz davranmış olurdum, bana söylenenlere körü körüne inandım, ayrıca menajeriyle de konuştum, cevaplayamam ve bence bir şey eklemek doğru olmaz”.

Günahkarın Olimpiyatlardan çekilmesi CONI'yi bile şaşırttı



Muhabirimiz Giuliano Foschini'den

24 Temmuz 2024







Konular
 
Üst