Serinin üçüncü kısmı 10 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,303
Puanları
36
Serinin üçüncü kısmı 10 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak
SODEXO ve PERYÖN İŞ BİRLİĞİNDEKİ “BUGÜNÜN İŞİ” PROGRAMINDA “DÖNÜŞEN ÇALIŞMA NİZAMINDA FİYATLANDIRMA VE YAN HAKLAR” KONUŞULACAK

Her kısmında iş dünyasının farklı bir konusunu derinlemesine inceleyen “Bugünün İşi” programı, 10 Ocak Pazartesi günü serinin üçüncü kısmıyla Youtube üzerinden izleyicilerle buluşacak. Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Türkiye İnsan İdaresi Derneği (PERYÖN) iş birliğinde gerçekleşen programda “Dönüşen Çalışma Nizamında Fiyatlandırma ve Yan Haklar” konusu masaya yatırılacak.


Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve PERYÖN iş birliği ile yayınlanan “Bugünün İşi” programı yeni yıla “Dönüşen Çalışma Nizamında Fiyatlandırma ve Yan Haklar” konusu ile başlıyor. Stratejik danışman, müellif ve öğretim bakılırsavlisi İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde her ay gerçekleşen “Bugünün İşi” programı bu ay; Mehmet Koçak Danışmanlık Kümesi Başkanı- İş ve Toplumsal Güvenlik Hukuku Müşavir Uzmanı ve Eğitmeni Mehmet Koçak, Sodexo Avantaj Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İK Yöneticisi ve İcra Heyeti Üyesi Feride Düzduran Gündüz, Pozitum Ortağı İhtilal Keklik ve Uçum Avukatlık Yönetici Ortağı Avukat Zeynep Yıldırım’ı ağırlayarak yeni yılda iş hayatını şekillendirecek düzenlemeleri tüm çizgileriyle ele alacak.

1O Ocak Pazartesi günü saat 21.15’te Sodexo ve PERYÖN’ün Youtube hesapları üzerinden canlı yayınlanacak programın kayıtlarına ise Youtube, Facebook, LinkedIn ve Instagram üzerinden erişebiliyor, Spotify’dan podcast olarak dinlenebiliyor.

“Bugünün İşi” Program bilgileri:

Tarih
: 10 Ocak

Saat: 21.15-22.30

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst