Roger Federer Foro Italico'ya dönüyor: ama bu bir arkadaşının düğünü için

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
801
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Roger Federer Foro Italico'ya geri dönüyor. Güneş gözlükleri ve tamamen beyaz Wimbledon tarzı bir takım elbiseyle İsviçreli efsane, Roma'ya, onu dört kez Enternasyonallerde finalist olarak gören ancak hiçbirini kazanmayı başaramayan Foro Italico'ya geri döndü. Foro Italico'nun kapılarını geçerken sanki zaman durmuş gibi görünüyor ama Federer, yarın başkentte evlenecek olan en yakın arkadaşlarından birinin konuğu sadece.

Gerçek bir yıldız olarak fotoğraflarda veya selfielerde ona yaklaşmak çok zor, ancak bazıları bunu kontrollerden kaçarak başarmayı başardı. Roger'ın saat 11.30'da gelmesi bekleniyordu ve bir İsviçreli olarak gelmesi uzun sürmedi, çok önceden geldi. Sabahı, Foro Italico'nun 5, 6, 7 ve 8 numaralı sahalarındaki turnuvayı denetleyerek geçirdi; bu sahalar, yüzden fazla konuk için özel olarak yaratılmış, her biri bir İtalyan yemeğinin adını taşıyan (Ossobuco, Spagetti, Panettone) dört gruba ayrılmıştı. ve Risotto).

Bir sohbet ile diğeri arasında bazı fikir alışverişleri için de zaman vardır. Fiziksel formu iyi zamanlardaki gibi görünüyor, backhand'i de kesinlikle tek elle kullanılıyor. Ardından öğle yemeği ve bu akşam başkentteki ünlü bir restoranda tamamen kendisine ayrılmış bir akşam yemeğiyle devam edecek olan Roma konaklaması. Ve kim bilir, belki Mayıs ayında Enternasyonallerin yapılacağı Roma'ya dönebilir.
 
Üst