onurnisan
New member
Dağları, gülümsüyor, dikkatle alınan inişler, kayak yapan hayranlarla kaçınılmaz fotoğraflar kendilerini yanında buldu. Jannik SinnerZaferinden sonra Avustralya AçıkEbeveynlerin evinde birkaç gün geçiriyor, Sesto Pusteriaişçilerinin peşinden gitmek Melbourne. Tenis dünyasında bir numaralı, kendini sevdiği diğer spora, kayak, yamaçlarda adamak için yararlandı. Plan de Corones.
Sinner'ın Sonraki Taahhütleri
Sinner yakında turnuvaya hazırlanmak için Montecarlo'ya dönecek ATP 500 Doha17-22 Şubat arasında planlandı, Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeden önce oynayacağı i Ustalar 1000 İle ilgili Hint Kuyuları Ve Miami. Ancak alanı düşünmeden önce, Jannik kendisine kaygısız bir saat verecek: Avustralya ona zihnin beden kadar muamele edilmesi gerektiğini öğretti.
Sinner bir YouTube kanalı açar. Ve Avustralya Açık Kupasında: “Benim adım var, harika”
31 Ocak 2025
Konular
Sinner'ın Sonraki Taahhütleri
Sinner yakında turnuvaya hazırlanmak için Montecarlo'ya dönecek ATP 500 Doha17-22 Şubat arasında planlandı, Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeden önce oynayacağı i Ustalar 1000 İle ilgili Hint Kuyuları Ve Miami. Ancak alanı düşünmeden önce, Jannik kendisine kaygısız bir saat verecek: Avustralya ona zihnin beden kadar muamele edilmesi gerektiğini öğretti.
Sinner bir YouTube kanalı açar. Ve Avustralya Açık Kupasında: “Benim adım var, harika”
31 Ocak 2025

Konular