Olimpiyatlarda tenis, bugünün kurası: İtalyanların zorlukları

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
951
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Beklenti Olimpik tenis tarlalarda Roland Garros. Son dakika iptalinden sonra Jannik Günahkar ve yerine Andrea Vavassoritahta şekilleniyor Nole Djokovic birinci seribaşı. Sırp, ilk turda Avustralyalı ile karşılaşacak Matthew EbdenAynı tarafta da Rafa NadalMacarlara karşı savaşan Marton Fucsovics. Eğer ilerlerse, İspanyol ikinci turda Djokovic ile karşılaşacak. Kuranın diğer tarafında, yakın zamanda kazanan Wimbledon, Carlos Alcarazİspanyol, Lübnanlı ile ilk maçına çıkıyor Hadi Habib.

Günahkarın Olimpiyatlardan çekilmesi CONI'yi bile şaşırttı



Muhabirimiz Giuliano Foschini'den

24 Temmuz 2024


İlk turda İtalyanların rakipleri


Peki ya Azzurri? Hemen ev sahibi takıma karşı mücadeleye giriyorlar. Lorenzo Musetti Balık tutma Gael Monfils, Matthew Arnaldi bulur Arthur FilsSekizinci finalde Musetti karşılaşabilir Taylor FritzWimbledon'da zaten yenilmiş. Olası çeyrek final Aleksandr Zverev. Arnaldi üçüncü turda Djokovic ile karşılaşacaktı. Daha az şanslı bir beraberlik Luciano Darderi: Dünyanın 13 numarası Amerikalı ile karşılaşacak Tommy Paul. Vavassori, Sinner yerine İspanyol'u seçti Pedro Martínez.

Günahkar Olimpiyatları atladı, bademcik iltihabı oldu: “Son derece üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım”



Paolo Rossi tarafından

24 Temmuz 2024


Cocciaretto ve Schnaider


Kadınlar kurasında, Yasemin Paulini İtalya'nın tekrar rüya görmesini istiyor. Seribaşı 4 numaralı İtalyan, Iga Swiatek ve ortasında biter Hindistan cevizi yağıİlk turda Paolini, Rumen rakibiyle karşılaşacak Ana BogdanGeçiş durumunda, Rus'u tekrar bulabilirdi Mürre AndreevaRoland Garros'ta yarı finalde yenilmişken. Elizabeth Cocciaretto – Swiatek tarafında – bulur Diana Schnaider. İçin Lucy Bronzetti bunun yerine var Kadın Vekic.

Olimpiyatlarda İtalyan çiftler


Çiftler cephesinde ise beraberlik talihsizdi Kabarcıklar Ve Vavassoriilk turda yer aldı Granülatörler Ve Carreno Zarfı. Darderi-Musetti Şilililerle ilk maçına çıktı Jarry Tabilomavi olanlar ise Errani Ve Pauline Yeni Zelandalıları bul Güneş-Routliffe riskle Gauf-Pegula yarı finalde.







Konular
 
Üst