Ödem Söktürücü Diyet ve Ödem Azaltıcı Çay Tanımı

Osman

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Mar 2021
Mesajlar
88
Puanları
6
Göbek yağları ve bedenin çeşitli bölgelerinde seyir gösteren kilo artışlarından rahatsız olan bireyler gerek internet siteleri üzerinden gerek ise çeşitli diyet ve zayıflama kitapları üzerine yaptıkları araştırmalar sonucuna bağlı olarak yaptıkları diyetler ile ülkü kilolara ulaşmak istemektedirler. Kiloyla artan ödemlerde bu sorunun esas rahatsızlıkları içinde yer almaktadır. Günümüzde yalnızca bayanlar değil, birebir zaman’da erkeklerde bu bahis üzerinde büyük bir hassasiyet sergilemekte. Birfazlaca web site yahut sıhhat kitaplarında da geçmekte olan ödem azaltma ile ilgili bilgiler net olmamakla bir arada tam olarak azaltma kaynağını sunmamaktadır. Bizlerde siz okurlarımız için ihtimamla hazırladığımız bu yazımızda ödem söktürücü diyet olarak ta geçmekte olan birbirinden farklı tarifler sunacağız.

ÖDEM AZALTICI ÇAY TARİFİ

Bir öbür ismi olan ödem söktürücü ilaç olarak ta anılan çay tanımı için gereçler; bir tutam kadar mısır püskülü, 4 sap kadar maydanoz(saplarıyla beraber), bir tutam kiraz sapı ve bir tutamda hiduba kâfi olacaktır. Temin edilen gereçleri cezve yahut bir kap içerisinde suya bırakılarak yeterlice kaynamaya bırakın. Çay kıvamında bir ısıya geldiğinde ve ayrıyeten gereçlerin su içerisinde güzelce çözülmesinden daha sonra günde bir yahut iki bardak içmeniz ödemde önemli azalmaları meydana getirecektir.

GÜN İÇERİSİNDE TÜKETİLECEK ÖDEM AZALTICI PİRİNÇ DİYETLERİ

Sabah / Çilekli Pirinç Diyeti


Malzemeler: 5 adet çilek, 3 çorba kaşığı kadar kepekli pirinç, yeteri kadar toz zencefil ve toz tarçın.

Hazırlanışı: Birinci etapta temin etmiş olduğunuz kepekli pirinci düzgünce haşlayın. daha sonrasındasında ise 5 adet çileği küpler halinde keserek haşlamış olduğunuz pirincin içerisine ek edin. Toz biçimde temin edilen tarçın ve zencefili tatlandırmak ismine pirincin üzerine ek ederek tüketin.

Öğle / Pirinç Salatası

Malzemeler: 5 adet çeri domates, 3 yemek kaşığı kadar kepekli pirinç, yarım limon, reyhan-roka-fesleğen-maydanoz ve göbek marul.

Hazırlanışı: Öncelikle kepekli pirinci yeterlice haşlayın ve daha sonrasındasında temin edilen tüm yeşillikleri incecik biçimde kıyarak pirincin içerisine ek ettikten daha sonra domatesleri de dilimler biçiminde doğrayarak süsleyip tüketin.

Akşam / Sebzeli Pirinç

Malzemeler: 4 adet bürüksel lahanası, 3 yemek kaşığı kadar pirinç, 5 adet mantar, 3 adet brokoli, tuz-karabiber ve kekik.

Hazırlanışı: Elde ettiğiniz materyallerden birinci etapta pirinci haşlayın, daha sonrasında mantar haricinde başka tüm zerzevatları 5 dakika kadar haşlayın. Ardından mantarı soteleyin üzerine karabiber-kekik ve tuzu ekleyin. Final’de ise tüm materyalleri tava üzerinde soteleyerek servise hazır hale getirip tüketin.

Ödem ile İlgili Mevzular;

 
Üst