Nfl, Max Pircher Seahawks ile yargılanıyor: “Seattle'da yüzde 110'umu vereceğim, bu yüzden futboldaki mücadelem devam ediyor”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Doğrusunu söylemek gerekirse, tenisin gelişinden önce onu pek takip etmiyordum. Jannik GünahkarAma tabii ki, şimdi Güney Tirollü bir sporcunun dünyada bir numara olması beni gururlandırıyor, bu ülkemiz için harika bir şey ve bu tür sonuçların hepimize ilham vereceğine şüphe yok”.

Sohbet ile Max Pircheryeni evli (Katie Kenski ile) ve dört yıl içinde üçüncü takımını yeni kazandı – Seattle Seahawkssonra Los Angeles Koçları Hey Detroit Aslanları – ancak lig maçında ilk kez forma giymeyi başaramadı. NFLOyuncular arasındaki temasın sadece el sıkışmayla mümkün olduğu bir spor olsa bile, “hemşerilerinden” birinin muhteşem sezonuna değinmeden geçemez. Max'in yeni macerasıyla nasıl yüzleştiğini duymadan önce atılması gereken zorunlu bir adım.

Peki, Max Pircher Dördüncü Perde, NFL'in aşırı rekabetçi dünyasında kendisine yer bulacak doğru kişi mi olacak?

“Umarım, gerçekten umarım. Ben de bu işin gerçekleşmesi için yüzde 110'umu vereceğim.. Ve bunu sadece söylemiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmazsam kendimi kötü hissederim. Gerçekten. Benim için en iyisi ve takıma yardım etmek için en iyisi.”

Seattle Seahawks, koç Carroll'ın muhteşem döneminin ardından sıfırıncı yılında, beklentileri neler?

“Yüksek. Takımda iyi işler başarmak için çılgınca bir istek var, yeni teknik direktör kadrosu enerjik, kaliteli ve lider. Bulaşıcı bir pozitif atmosfer var. Her oyuncu buna inanıyor…”.

Özel uluslararası programla girilen bu sezonlarda gerçek fenomenlerle antrenman yapma, gelişme, teknik öğrenme, fizikselliği artırma fırsatı oldu ama normal sezon maçında sahaya çıkma şansı yoktu…

“Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki, sahip olduğum fırsatın dışında, Herhangi bir takım, herhangi bir zamanda, takasta dedikleri gibi, beni kolayca kesebilirdi ve bu olmadı…Ayrıca Seattle'dan gelen çağrı beni mutlu ve gururlu kılıyor. Bu üç yılda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum ve çıkış yapmaya hazır hissediyorum. Elbette bu sadece bana bağlı değil, söylediklerim, biraz da mantram, yapıyorum ve Takımıma her zaman yardım etmek için elimden geleni yapacağım. Elbette büyük sıçramayı yapmayı umuyorum.”

Seattle'da çok şey değişti, dediğimiz gibi öncelikle teknik kadro, görkemli Carroll dönemi sona erdi, soyunma odasındaki atmosfer nasıl?

“Herkes zirveyi hedefliyor, yeni sezonun sürprizi olmayı, Final karşılaşmasıAma bu her zaman böyledir, Rams ve Lions'ın başına gelmiştir. Yenilmiş olarak başlayan ve kazanmak için kaynaklara sahip olmadığını düşünen hiçbir takım yoktur.. Bu noktada şunu söylemeliyim ki, tüm NFL takımları birbirine benzer.”

Yeni hocadan bahsedelim.

Mike MacDonald Herkesi hemen etkiledi. İlgi çekici ve coşkulu. Onu bir bütün olarak takip ediyoruz. Sahadaki çalışmalarının dışında toplantıları da ilgi çekici ve yapıcı.”

Peki ya hücum hattı antrenörü?

Scott Huff NFL'deki ilk yılı ama üst üste yedi yıl bu rolde yer aldığı için çok şey biliyor. Washington Huskies“Kendimi gayet rahat hissediyorum.”

Takımın yıldızlarıyla tanıştınız mı?

“Harika çocuklar. Geno, Geno Smitho çok hoş. O-line'ı Meksika'ya getirdibirçok kez arkadaşlarla birlikte akşam yemeğine gidiyoruz. Bu bir Oyun kurucu çok iyi hazırlanmış ve bir takım oyuncusu. Ayrıca tesisteki diğerleriyle de tanıştım, Metcalf ile Madalyon“Ortak bir ruh var: Zaferi hedeflemek”.