Nadal Sinner'ın tarafında duruyor: “Jannik masum, yaptırımı kabul etti ve dava kapalı”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Rafa Nadal yan tarafında Jannik Sinner. Dünyadaki bir numara, onu alana dönüşünden ayıran günleri sayarken, eski İspanyol şampiyonu Güney Tirol'deki Güney Tirolü ev sahibi, üç aylık süspansiyonun meselesi üzerine Clostebol davası. Sinner Nadal, “Sonunda, yanılmıyorsam, masum olandan çıktı” dedi. Telgraf. “Kuşkusuz, sporumuz için olumlu bir hikaye değildi. Ama bazen bu şeyler meydana gelebilir, kazalar olabilir ve bu şekilde görüyorum çünkü Jannik'e inanıyorum. Jannik'in ahlaki olarak masum bir insan olduğunu açıkladığından eminim.

Draper: “Günahkar büyük bir çocuk, aldığı nefreti hak etmiyor”

22 Nisan 2025

Serena Williams'ın Şüpheleri

Günahkar üç ay uzaklaştırıldı Wada Ve Mayıs ayında İtalya Uluslararası alanına alacak. Mavi ve Dünya Karşıtı Ajans arasındaki anlaşma, tenis oyuncuları arasında bile iki parti yaptı. 23 yaşındaki Güney Tirol'in savunmasını alan ve bunun yerine şüpheleri denetleyenler var. Kadın Tenis Dünyasında Birinci Bir Numara gibi Serena Williams Son günlerde, “erkek tenisinin günahkara ihtiyacı olduğunu” fark ederken, klostebol hikayesi ona “20 yaşında olurdum ve slam başlıklarını alacaklarını” açıkladı.

Feliciano Lopez: “Günahkar masum, askıya alınmamalı. Ona saldıran kim yanlış”

23 Nisan 2025

Nadal ve protokoller

Nadal'ın düşüncesi farklıdır: “Kariyerimiz sırasında hepimizin izlediğimiz protokoller var -geçen yıl tenisten ayrılan 38 yıllık majorcan'a -. Bu durumda, yetkililer sınırlı ve birçok kez öznel olan tüm bilgilere sahiptir. Ama sporumuz hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum. Sonunda, bu protokoller hepimizin kabul ettiği ve imzaladığımız protokollerdir “.

Konular