Neler yeni

Miami'de Djokovic'e karşı 16 turda Musetti. Bugün Paolini ve Berrettini alanında

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Lorenzo Musetti Miami'deki Masters 1000'de 16 tura uçun. 23 yaşındaki Tuscan, dünyada 16 numara ve 15. tohumlandı, Kanada'yı üç sette yendi Felix Auger-Aliassime4-6 6-2 6-3 skoru ile 19 numaralı ATP ve 18. tohum favorisi. Auger-Aliassime, sağ eldeki kabarcıklar ve sol bacağında bir ağrı nedeniyle maç sırasında fiziksel sorunları suçladı. Musetti maçın sonunda, “Bugün harika bir tenis gösterdik. Büyük bir ilk set oynadık, sonra büyüdüm ve daha agresif oldum. Bu zaferden mutlu ve gurur duyuyorum. İkinci setten daha iyi cevap vermeye başladım ve sonunda topu iyi hissettim: bu oyun için kazanmanın anahtarı oldu.” Dedi Musetti maçın sonunda.

Djokovic'e karşı 16 turda Musetti

Sekizinci müzelerde onu görecek Novak Djokovic. Dünyanın 5 numaralı Sırp, Arjantin'i iki sette dövdü Camilo Ugo Carabelli (65) 6-1 7-6 (1) için. Olacak dokuzuncu karşılaştırma Musetti ve Djokovic arasında Sırp ileri 7 ila 1 arasında. İkisi, Sırp 6-4, 6-2 tarafından kazanılan Paris 2024 Olimpiyatlarının yarı finalinde son kez karşılaştı.

Paolini ve Berrettini alanında

Bugün yarışta kalan diğer iki blue'ya kalmış. Kadın tekil Yasemin Paolini Japonlarla birlikte görecek (tribün üzerinde saat 16: 00) Naomi Osakaakım 61 Ama eski n. 1 2019'da. İkisi arasında emsal yok. Aynı alanda, dördüncü maç planlandı (yaklaşık 22.30), Matteo BerrettiniN. 30, kariyerinde ilk kez Belçika'ya meydan okumak için sahayı alacak Zizou BergsN. 51, önceki turda Rus Ruber'in şaşırtıcı bir şekilde ortadan kaldırılmasından geri döndü.

Miami Turnuvası TV'de nerede görülür

Miami Turnuvası, Sky On the Sky Sport Uno Kanalları (Kanal 201) ve Sky Sport Tenis'ten (Kanal 203) canlı TV'de yayınlandı. WTA Turnuvası toplantıları SuperTennis tarafından canlı olarak yayınlanmaktadır. Akışta maçlar Sky Go'da ve şimdi ve (kadın olanlar) SuperTennix'te görülebilir.

Konular