Jasmine Paolini Antrenör Renzo Furlan'dan ayrılıyor

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sokakları Yasemin Paolini ve koç Renzo Furlan. Aynı mavi tenis oyuncusu, 6 WTA, bir Instagram gönderisiyle açıkladı: “Birlikte 10 olağanüstü yıldan sonra, Renzo Furlan'a benim için yaptığı her şey için çok teşekkür ederim”. Paolini, 2025'in zor bir başlangıcından sonra, Miami Turnuvası'ndaki kahramandı, burada sadece dünyanın n.1'i tarafından dövülmüş yarı finale ulaştı. Aryna Sabalenkadaha sonra unvanı fethetti. 2024'te Renzo Furlan, diğer koç WTA tarafından devrede yılın koçu seçildi. Gelecek hakkında ve bazı söylentiler Olacak ErraNiPaolini, Toskana'nın gelecekteki olası bir koçu olarak, Olimpiyat Oyunlarında Altın Madalyayı çift olarak kazandığı hipotez her iki personel tarafından da reddedildi.

Yasemin Paolini ve Renzo Furlan

Yasemin Paolini ve Renzo Furlan

Paolini: “Furlan ile unutulmaz anları paylaştık”

“Olağanüstü bir yolculuk yaptık, inanılmaz bir 2024, Wimbledon ve Roland Garros, Paris'teki Olimpiyat Altın'daki final de dahil olmak üzere unutulmaz anları paylaştık – Toskana tenis oyuncusunu ekliyor – ve aynı zamanda harika bir şekilde başladı. Bu yeni bölümdeki kişi “.

Paolini kendini antrenör Furlan'dan ayırıyor: “Büyük Şükran”

“Bana adanmış olduğu zaman için, enerjileri ve genellikle evden ve ailesinden uzak yapılan tüm fedakarlıklar için derinden minnettarım. Ona tüm bu yıllarda bana ilettiği profesyonellik, tutku ve değerler için, Renzo, her şey için size en iyi şekilde minnettarım.