İsu Çalışanına “Empatik İletişim” ve “Sıfır Atık” Eğitimi

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,303
Puanları
36
İsu Çalışanına “Empatik İletişim” ve “Sıfır Atık” Eğitimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, vilayet genelinde kesintisiz ve kaliteli içme suyu ile çağdaş işletmecilik hizmeti sağlarken hem de işçinin eğitimine de son derece değer veriyor. Bu kapsamda Kocaeli genelindeki 12 İlçe Şube Müdürlüğü çalışanına, “Empatik İletişim” ve “Sıfır Atık” eğitimi verildi.

EĞİTİMLERE 658 İŞÇİ KATILDI
İSU Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarının yanı sıra çalışan çalışanlarının çalışma ömrüne olumlu katkılar sağlaması emeliyle muhakkak plan dâhilinde kurum içi eğitimler düzenliyor. Son olarak 12 ilçe Şube Müdürlüğü işçisine irtibat hünerlerine katkı sağlamak hedefiyle “Empatik İletişim” eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bağlantı eğitmenleri tarafınca verilen eğitimlere, Şube Müdürlüklerinin şantiye ve abone hizmetlerini yürüten ve vatandaşlar ile birebir bağ ortasında bulunan toplamda 658 işçi katıldı.

İRTİBAT KAVRAMI ANLATILDI
Eğitimler kapsamında; işçilere bağlantı ile ilgili temel kavramlar anlatıldı. Bağlantının ana temeli olan his, niyet, bilgi ya da maharetlerin karşı tarafa aktarılması olduğu istikametindeki tanımlar yapıldı. Ayrıyeten irtibatta vücut lisanının kıymetine vurgu yapılarak birinci izlenim ile birlikte sözler, jestler, mimikler, gözler, eller ve vücut duruşu üzere mimiklerin ehemmiyetine vurgu yapıldı.

SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ
Çalışanların dikkatle takip ettiği eğitimlerde tesirli bağlantı eğitimlerinin akabinde “Sıfır Atık” eğitimleri de verildi. Sıfır Atık İdaresinin aktif biçimde yürütülmesi için gerekli ayrıntıların verilmesi ile bir arada eğitimler tamamlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst