Intercity Cup yarışlarının 3. ayağı bitmiş oldu

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
787
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Dünyanın en itibarlı yarış pistlerinden Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen 2021 Intercity Cup yarışlarının 3. ayağı bugün tamamlandı. Yarışlar Intercity Platinum Cup, Intercity Gold Cup ve Intercity Silver Cup olarak 3 farklı kategoride düzenlendi. Toplam 56 pilotun kıyasıya uğraş ettiği yarışlar göz doldururken, heyecanın dozu bir an olsun dinmedi.

İçinde yarış tutkusu olan herkese adrenalin dolu bir yarış tecrübesi yaşatan Intercity Cup yarışlarının 3.ayağı tamamlandı. İstanbul Park Spor Kulübü tarafınca organize edilen yarışlarda Türkiye’nin dört bir yanındaki yarış severler bir ortaya gelerek, bu sene 1-3 Ekim tarihlerinde dünyanın en âlâ yarış pilotlarının kıyasıya gayret edeceği Intercity İstanbul Park’ta hünerlerini sergiledi.

Intercity Platinum Cup’ ta yarışlar göz doldurdu

Sürüş kabiliyeti en üst düzeyde olan 9 pilotun birbirleriyle kıyasıya gayret ettiği Intercity Platinum Cup’ta efsanevi Caterham yarış arabaları pistteki yerini aldı. 12’şer tipten 2 yarışın gerçekleştiği aktifliğin kararında lider 161 puanla tepeye oturdu. Amatör pilotluğun bir üst basamağında yer alan Intercity Gold Cup’ta 23 Pilot, Renault Megane araçlarla yarış tecrübesini sonuna kadar yaşadı. 8 çeşit olarak düzenlenen yarışta birinci sırada gelen pilot 74 puan toplamayı başardı.

Yarış severlerin birinci gözdesi Intercity Silver Cup’ta heyecan dorukta

Motor sporlarına başlamak isteyenler için öne çıkan bir seçenek olan Intercity Silver Cup’ta, daha evvel hiç profesyonel olarak piste çıkmamış motor sporları severler yarış heyecanını yaşadı. Özel olarak hazırlanarak en üst düzey güvenlik ekipmanı ile donatılan Renault Clio arabalarla gerçekleştirilen 2021 Intercity Silver Cup’ta liderliğe ulaşan pilot 77 puan topladı.

Hibya Haber Ajansı
 
Üst