Indian Wells’te yarı finalde Jannik Sinner, Fritz’i yendi

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
786
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Günahkar yarı finale yükselen ilk İtalyan oldu Hint kuyuları, sezonun ilk Masters 1000’i. İtalyan gecesinde, dünyada 13 numara ve skorbordda 11 numara olan 21 yaşındaki Güney Tirol, Amerikalıyı üç sette yendi. Taylor FritzATP sıralamasında 5 numara ve Kaliforniya’dan sert kortlarda son şampiyon: 6-4 4-6 6-4 iki saat 19 dakikalık oyundan sonra final skoru.

Sinner, Alcaraz yarı finalde


Sinner için bu, Masters 1000’de 2021’de Miami’de Pole Hurkacz’a yenilerek finale ulaştığı yarı finalden sonraki ikinci yarı final. Yarı finalde, dünyada neredeyse 11 numara olan ve İlk 10’a geri dönmekten bir adım uzakta olan (turnuvayı kazanırsa 6 numara bile olacak) mavi, İspanyol ile karşılaşacak. carlos alcaraz. Turnuvayı kazanarak dünyanın bir numarasına geri dönecek olan El Palmar’lı 19 yaşındaki oyuncu Novak DjokovicKanadalıyı çifte 6-4 ile yendi Felix Auger-Aliassime, 10 numara ATP. Diğer yarı finalde Rusya ile karşılaşacaklar. Danil Medvedev (İspanyol Davidovich Fokina’ya 6-3 7-5) ve Amerikalı Frances Tiafoe (İngiliz Norrie’ye çift 6-4).



carlos alcaraz

Carlos Alcaraz (AFP)


Sinner ve Alcaraz arasındaki emsaller


Bu, “yeni neslin” en iyi temsilcilerinden ikisi olan Sinner ve Alcaraz’ın beşinci karşılaşması olacak. Bütçe, her biri iki galibiyetle mükemmel bir eşitlik içinde. Son heyecan verici karşılaşma, geçen yıl Eylül ayında ABD Açık’ın çeyrek finallerinde gerçekleşti: Alcaraz, beş saatten uzun süren bir savaşın ardından beş sette galip geldi ve bu, İberyalılara kesin ivme kazandıran bir zaferdi ve birkaç gün sonra oradan ayrıldı. ilk Grand Slam’ini kazandı ve sıralamada 1 numara oldu. Alcaraz, “O maçı sevdim çünkü elimden gelenin en iyisini oynamam gerekiyordu, çünkü her şuta çok konsantre olmam gerekiyordu. Bu yüzden Jannik harika bir oyuncu. Sadece harika servis, harika hareketler için değil, aynı zamanda rakibin sınırlarını zorluyor”.

Phoenix, Berrettini Bellucci’yi yendi


Indian Wells’te ikinci turda elendikten sonra joker kart aldığı Phoenix’teki SuperChallenger’da, çekilişin ilk favorisi olan Matteo Berrettini, şanslı kaybedeni çifte 6-4 yenerek ilk maçına çıktı. Matthias Bellucci (n.150 ATP) Belaruslu Ilya Ivashka’nın yerini aldı. 26 yaşındaki Roman, bir sonraki turda Avustralya ile karşılaşacak. Aleksandar VukicMatteo Arnaldi’yi 6-2, 4-6, 6-3’ü geçerek dünyada 186.







konular
 
Üst