“Hasköy Sahne” yaz akşamlarında vatandaşlara moral olacak

Pinar

Global Mod
Global Mod
“Hasköy Sahne” yaz akşamlarında vatandaşlara moral olacak

Beyoğlu Belediye Lideri Haydar Ali Yıldız: “Ben inanıyorum ki artık bundan daha sonra sevinçli günlerimiz olacak”

İSTANBUL – Beyoğlu’nda “Hasköy Sahne” yaz akşamları programı düzenlendi. konserde, Türk Halk Müziği ile Karadeniz Müziği’nin kuvvetli sesleri Zeynep Lider ve İbrahim Can seslendireceği birbirinden hoş türküleriyle sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. “Horon Akademisi” dans kümesi ise, horon gösterisinde iştirakçilere coşkulu dakikalar yaşattı.

Olağanlaşma sürecine geçilmesiyle birlikte Beyoğlu’nda “Hasköy Sahne” programı düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi tarafınca olağanlaşma süreci şartları kapsamında hazırlanan aktiflik takviminde; konserden açık hava sinemasına, yetişkin tiyatrosundan çocuk şenliklerine kadar özlenen tüm etkinlikler ile vatandaşlara keyifli akşamlar yaşatmayı hedefliyor. Dün akşam düzenlenen konserde, Türk Halk Müziği ile Karadeniz Müziği’nin kuvvetli sesleri Zeynep Lider ve İbrahim Can seslendireceği birbirinden hoş türküleriyle sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Gecede “Horon Akademisi” dans kümesi; klasik atmosferi ile Karadeniz’in yöresel dansı olan horon gösterisinde iştirakçilere coşkulu dakikalar yaşattı.

Programda konuşan Beyoğlu Belediye Lideri Haydar Ali Yıldız, “Yavaş yavaş normalleşiyoruz, fakat önlemleri elden bırakmayalım. Maskeye aralığa şu biçimde dikkat edelim. İnşallah hoş bir yaz önümüzde, inşallah hoş bir kurban bayramı idrak edeceğiz. Geçtiğimiz bayramlar daima hüzünlüydü tahminen bu bayramda da kucaklaşamayacağız. İnanıyorum ki bundan daha sonra ki bayramlarda hasret duyduğumuz kucaklaşmalarımızla gerçekleşecek. Ben inanıyorum ki artık bundan daha sonra sevinçli günlerimiz olacak, huzurlu günlerimiz olacak ve her şeydilk evvel sağlıklı günlerimiz olacak. Çocuklarımıza daha uygun bir gelecek için daima umutlu olacağız. Çocuklarımız daha huzurlu Beyoğlu’nda yaşayacaklar. Daha memnun bir Beyoğlu’nda yaşayacaklar. Biz de bunun için seferber olacağız. Artık önlemleri elden bırakmadan birlikte muhabbeti kucaklayacağız. Sizleri sevgiyle, hürmetle selamlıyorum. Şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun diyorum. Sağ olun, var olun” biçiminde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mehmet Furkan Doğan