Günahkar sahaya geri dönüyor, Rotterdam'da Van de Zandschulp'a meydan okuyor: maç TV'de nerede izlenir

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Günahkar sahaya geri döner. Kariyerinde kazandığı ilk Slam olan Avustralya Açık'taki başarısından sadece iki hafta sonra, Güney Tirol'den gelen 22 yaşındaki oyuncu ilk maçına bu akşam çıkıyor. Rotterdam çok önemli bir ATP 500 turnuvasında.

Günahkar dünyanın 3 numarası olabilir

Dünya sıralamasında 4. sırada yer alan İtalyan bir numara (Djokovic, Alcaraz ve Medvedev ilk üçte), sıralamada yer alma ve 3. sıraya yükselme fırsatına sahip ve tarihte yeni bir sayfa daha yazıyor: aslında daha önce hiç böyle bir gelişme olmadı. İtalyan – sıralama bilgisayar tarafından belirlendiğinden (1973) – dördüncü sıranın ötesine geçti. Sıralamada Sinner'ın önünde yer alan savunma şampiyonu Daniil Medvedev'in yokluğu, Jannik'e bir sıçrama yapma şansı veriyor: Bunu yapmak için, Hollanda'da geçen yılın finalisti olan İtalyan'ın turnuvayı kazanması gerekiyor.

Sinner yeniden Rotterdam'dan başlıyor ve sıralamada üçüncü sırayı hedefliyor: İlk rakip Hollandalı Van de Zandschulp

10 Şubat 2024

Sollama nasıl gerçekleşebilir?

Medvedev'in şu anda sıralamada 8.765 puanı bulunuyor. Dolayısıyla Rotterdam'ın ardından bir yıl önceki galibiyetinden aldığı 500 puanı kaybedecek ve 8.265'e düşecek. Günahkar bugün 8.070'de. 240 puan kaybetti (Montpellier'deki galibiyetten gelen 250 puan gitti ve Cincinnati'den gelen 10 puan girdi) ve Abn Amro'nun sonunda geçen yılki finalden gelen 300 puanı kaybetti. Bu nedenle, 2024'te Rotterdam'da kazanılan puana toplam 7.770 puanın eklenmesi gerekiyor. Unvanı kazanmak için mümkün olan 500 puan, onu bilgisayarlı sıralama çağında sadece 5 puan farkla İlk 3'e giren ilk İtalyan yapacak.

Sinner, Van de Zandschulp'a karşı ilk maçına çıktı

Sinner, kura çekiminde ev sahibi tenis oyuncularından birine karşı ilk maçına çıkacak. Botic Van de Zandschulpdünyada 63. sırada. Bu, 14 Ocak'ta Melbourne'da muhteşem mücadeleye başlayan rakiple aynı. Bu ikilinin ikinci karşılaşması olacak.

Günahkarın sözleri

Sinner basın toplantısında şunları söyledi: “Botic zorlu bir rakip. Skor tablosuna daha fazla bakmıyorum, ilk tura odaklanıyorum. Kapalı alanda oynamak tamamen farklıdır. Kalabalık açıkça onun için olacak ama güzel bir atmosfer olacak ve bunun bir parçası olmak benim için bir zevk olacak. Genelde kapalı alanda oynamayı seviyorum, buradaki saha oldukça hızlı. İkimiz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, sonra nasıl olacağını göreceğiz.”

Sinner-Van de Zandschulp TV'de nerede izlenir?

Sinner ile Van de Zandschulp arasındaki maç 14 Şubat Çarşamba akşamı saat 19.30'da oynanacak. Maçı Sky Sport Tennis üzerinden veya NOW ve SkyGo üzerinden takip etmek mümkün olacak.

Konular