Garanti BBVA’dan çalışanları için wellbeing programı: DÜZGÜN Bak Kendine

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,295
Puanları
36
Garanti BBVA’dan çalışanları için wellbeing programı: DÜZGÜN Bak Kendine
Garanti BBVA, çalışanlarının bedensel, zihinsel ve toplumsal açıdan ömür kalitelerini yükseltmelerine katkı sağlayacak “İYİ Bak Kendine” bütünsel wellbeing programını hayata geçirdi.

Program, tüm çalışanlara özel eğitmenle 12 seanslık spor dersi, 8 seans diyetisyen hizmeti, 8 saat yüz yüze ya da online klinik psikolog danışmanlığının yanı sıra yıl boyunca 7/24 türel ve tıbbi danışmanlık ve küme spor derslerine sınırsız iştirak hakkı sunuyor.


Değişen şartlar karşısında esnekliği, iş-özel ömür istikrarını kurmayı ve tüm çalışanlarının iyiliğini artırmayı hedefleyen Garanti BBVA, çalışanları için “İYİ Bak Kendine” wellbeing programını hayata geçirdi. Bu programla Garanti BBVA, çalışanlarının fizikî, zihinsel ve toplumsal açıdan ömür kalitelerini yükseltmelerine katkı sağlayacak.

Taşınabilir uygulama üzerinden istedikleri yerden, istedikleri vakit erişebilecekleri program kapsamında çalışanlar, 8 seans fiyatsız diyetisyen, 12 seans özel spor eğitmeni hizmetinden faydalanabilecek ve uzman programlarına katılabilecek. Ayrıyeten uygun hayat alanındaki uzmanların görüntülerine, makalelerine ve webinarlarına da erişebilecekler. Güzel Bak Kendine wellbeing programı kapsamında tek tuşla 7/24 ulaşılabilen Çalışan Dayanak Çizgisi hizmeti de veren Garanti BBVA, çalışanların hem kendileri birebir vakitte aileleri için, yıl boyunca uzman klinik psikologlardan alabilecekleri 8 seans yüz yüze yahut online danışmanlık sunuyor. Ruhsal danışmanlığın yanı sıra, çalışanlar ve aileleri tıpkı sınır üzerinden sınırsız tüzel ve tıbbi bilgilendirme hizmetine de ulaşabiliyorlar.

Her bir çalışanın ferdî gereksinimlerine ve ilgilerine yönelik özel yanıtlar sunan YETERLİ Bak Kendine programı çalışanlara toplumsal kulüpler, meydan okuma ve ilgi alanına yönelik etkinliklerle daha fazla sosyalleşebilme imkânı da sunuyor.

Hususla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Yetenek ve Kültür İş Paydaşlığı ve İşe Alım Yöneticisi Unsur Badraslı Temel, “Garanti BBVA’nın insan kaynağına yönelik her uygulamasının temelinde çalışan tecrübesini her geçen gün daha düzgün bir noktaya taşımak yer alıyor. Emelimiz çalışma arkadaşlarımızın modülü olmaktan memnunluk duyacağı bir kültürü yeni uygulamalarla pekiştirmek, iş-özel hayat istikrarını sağlıklı bir biçimde sürdürmek. İsmini İş Hayat bağlantısının birinci harflerinden alan YETERLİ markamızın altında hayata geçirdiğimiz “İYİ Bak Kendine” wellbeing programımız da bu emele hizmet ediyor. Türkiye’nin önde gelen sıhhat kurumlarından ve wellbeing uzmanlarından aldığımız hizmetle, tüm çalışanlarımız için kişiselleştirilmiş ve epeyce kapsamlı bir yeterli ömür programı sunuyoruz. “dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst