Dubai’de Rublev, Medvedev’e karşı finale çıkıyor ve zaferi Putin karşıtı şarkıcıya adadı

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
758
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İLE Dubai ilk finalist Andrey Rublev, ayrıca hüküm süren şampiyon. Rus karşı kazanır Alexander Zverev, kariyerinde ilk kez ebeveynleri Rus olan. Gerçekten de, dürüst olmak gerekirse, hiç set kazanmamıştı. Ve sonunda kendini adaması ile öne çıkıyor, bu tenis oyuncularına kamera önünde verilen geleneksel mesaj. Finalde başka bir Rus’a meydan okuyacak, Danil Medvedevşaşırtıcı bir şekilde dünyanın bir numaralı ve büyük çekiliş favorisini eleyen, Novak Djokovicçift 6-4 ile.






Muhtemelen birini şaşırtacak şekilde “Tsoi yaşıyor” yazan Rublev’den bahsediyorduk, bu da Tsoi’nin hayatta olduğu anlamına geliyor. Kim o? Victor Tsoi Beyaz Rusya’daki protestoların marşı haline gelen şarkıyı yazan ve söyleyen Sovyet Jim Morrison olarak kabul ediliyor. 33 yıl öncesinden bir şarkıdan bahsediyoruz: Bir Rus rock yıldızı olan Tsoi, Minsk gençliğinin ayaklanmalarının müziği haline gelen değişimden söz eden (ve hala söz eden) bir şarkı olan “Peremen”i yazdı.

Rublev’in Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline karşı ilk kez konuşması değil. Daha geçen yıl Dubai’de Putin’in girişimini “korkunç” olarak nitelendirdi. Sadece bu da değil: daha sonra Instagram profilinde Rusya ve Ukrayna’nın kucaklaştığı sembolik bir resim yayınladı. Ve son olarak, Marsilya’da çiftler oynamıştı. Denys Molçanovtenisçi ve Ukraynalı dost.







konular
 
Üst