Dubai ve Medvedev kazandı: Rublev iki sette yenildi. Şimdi büyük tenis ABD’ye taşınıyor (Djokovic hariç)

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
758
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Satranç ustası gerçekten geri döndü. Danil Medvedev, Djokovic’i Grand Slam’den mahrum bırakan tenisçi. İLE DubaiAmerikan Mastes 1000 arifesinde lezzetli Atp 500’de (Hint kuyuları Ve Beni seviyorsun) vatandaşına galip geldi Rublev tüm Rusya finalinde. 6-2, 6-2 ve dürüst olmak gerekirse, saygı duyulan tahmin. Birçoğu, gerçek finalin Medvedev ve Medvedev arasındaki yarı final olduğu hissine kapıldı. Djokovic. Medvedev sıralamada tırmanıyor, bir sıra kazanıyor, bir numara. 6, onu Rublev’den alıyor. şu an için nadal ilk on içinde kalır, ancak ilk ondan çıkışı bir veya iki hafta ertelenir: ‘Sunshine Double’, yani Indian Wells/Miami, son teknolojiyi resmileştirecek.

Djokovic, Indian Wells yok


Şimdi herkes ABD’ye uçacak ama Djokoviç değil: Sırp’a muafiyet verilmedi (kendisine aşı yapılmadı) ve son, uzak umut, bir senatör – Rick Scott – figürüne bağlandı – ki o da doğrudan izin istedi. Biden’ın müdahalesi

Berrettini, Amerika Birleşik Devletleri’ne dön


Bunun yerine Kaliforniya’ya uçacak Matthew Berrettini Acapulco’da emekli olduktan sonra ciddi bir yaralanmadan korkan. “Ama ultrason ciddi bir hasar görmedi, bu yüzden baldırı ve bacağı Indian Wells’te test etmeye çalışacağım ve nasıl gittiğini göreceğim.”







konular
 
Üst