onurnisan
New member
Hamburg'daki Flavio Cobolli zaferleri, It is the first time he does it in an ATP 500. On the red earth of the Rothenbaum Tennis Stadium, 23 -year -old Roman, number 35 in the world, defeated the third of his career in the final (after the victory of this year at the ATP 250 in Bucharest and the defeat with Sebastian Korda at the ATP 500 in Washington in 2024), the Russian Andrey Rublev, number 17 of 6-2 6-4'ün dünya ve üçüncü gücü.
Dareri Marakeş'te zaferler, Bükreş'teki Cobolli. İtalyan tenisi için harika Pazar
06 Nisan 2025
ATP sıralamasında Pazartesi'den 26'ya kadar Pazartesi günü “Hayatımın en güzel maçı. İnanılmaz bir şekilde oynadım, kendimle gurur duyuyorum” dedi. “Bu sezon kötü anlar geçirdim, hissettiğim mutluluğu tarif edemem.”
Dareri Marakeş'te zaferler, Bükreş'teki Cobolli. İtalyan tenisi için harika Pazar
06 Nisan 2025

ATP sıralamasında Pazartesi'den 26'ya kadar Pazartesi günü “Hayatımın en güzel maçı. İnanılmaz bir şekilde oynadım, kendimle gurur duyuyorum” dedi. “Bu sezon kötü anlar geçirdim, hissettiğim mutluluğu tarif edemem.”