“Çankaya Akademi”de Öğrencilere “Bireysel Koçluk” Hizmeti

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,303
Puanları
36
“Çankaya Akademi”de Öğrencilere “Bireysel Koçluk” Hizmeti
Çankaya Belediyesinin imtihan ve eğitime takviye merkezleri Çankaya Akademi’de imtihana hazırlanan öğrencilere ruhsal dayanak ve “Bireysel Koçluk” çalışması başlatıldı.

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik en değerli projelerinden biri olan imtihan ve eğitime dayanak merkezleri “Çankaya Akademi” de öğrencilere ruhsal dayanak ve “Bireysel Koçluk” çalışması başladı. Çankaya Akademi öğrencilerine günlük olarak basitçe uygulayabilecekleri, odaklanmaları ve güçlerini arttıran idmanların ve eğitimlerin verildiği projede öğrencilere “Bireysel Ömür Koçluğu” dayanağı de veriliyor.

İmtihana kadar var olan vakti en verimli biçimde geçirmeleri ve gerilim seviyelerini en aza indirecek ruhsal idman ve dayanak eğitimlerinin verildiği çalışmalar, öğrencilerin istek ve yeteneklerine bakılırsa küme halinde ve ferdî olarak periyot boyunca devam edecek.

HER İMTİHANDA ÇANKAYA YANINIZDA
Çankaya Belediyesi olarak her yaşta ve her alanda eğitime dayanak verdiklerini kaydeden Çankaya Belediye Lideri Alper Taşdelen, “Ortaokul ve liseye devam eden öğrenciler ile mezunlara yönelik, tamamlayıcı ve destekleyici eğitim çalışmaları yapmak ve eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmak emeliyle “Çankaya Akademi” merkezlerimizi oluşturduk. Bu merkezlerde bilhassa maddi durumu âlâ olmayan ailelerden gelen çocuklarımıza takviye oluyoruz. Tüm imkanlarımızı kullanarak eğitime takviye vermeye devam edeceğiz. Her sınavınızda Çankaya yanınızda” diye konuştu.
Çankaya Akademi’yi büsbütün gençlerin eğitimlerine yardımcı olmak gayesiyle kurduklarını kaydeden Taşdelen, “Çankayalı öğrencilerimizin çıktığı güçlü ve emek isteyen yolda, 12 farklı branşta uzman öğretmenlerimizle imtihanlarda başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst