onurnisan
New member
Matteo Berrettini durmuyor: Romalı tenisçi, Gstaad'daki başarının ardından Avusturya'nın Kitzbühel kentinde düzenlenen ATP 250 turnuvasını da kazandı ve finalde Fransız Hugo Gaston'ı 7-5, 6-3 yendi (üst üste onuncu galibiyet). Matteo, pazartesiden itibaren dünya sıralamasında 40. sıraya yükselecek. Onun için bu yılın üçüncü şampiyonluğu, Adriano Panatta gibi kariyerinin onuncusu: 2024'ün ilki Marakeş'teydi.
Yeni Berrettini: “Amerikan seferine hazırım”
Paolo Rossi tarafından
21 Temmuz 2024
“Çok mutluyum ve çok yorgunum – Berrettini maçın sonunda söyledi – iki gerçekten çılgın hafta, aileme ve ekibime teşekkür ediyorum. İlk sette servisimi kaybetme riskine girdikten sonra hemen servis kırmak beni mutlu etti” diye ekledi. Şimdi 28 yaşındaki Romalı tenisçi, Ağustos ayının ikinci haftasından itibaren sert kortlarda Kuzey Amerika sezonuyla karşılaşmadan önce dinlenecek ve ana hedefi New York'taki ABD Açık olacak.
Konular
Yeni Berrettini: “Amerikan seferine hazırım”
Paolo Rossi tarafından
21 Temmuz 2024
“Çok mutluyum ve çok yorgunum – Berrettini maçın sonunda söyledi – iki gerçekten çılgın hafta, aileme ve ekibime teşekkür ediyorum. İlk sette servisimi kaybetme riskine girdikten sonra hemen servis kırmak beni mutlu etti” diye ekledi. Şimdi 28 yaşındaki Romalı tenisçi, Ağustos ayının ikinci haftasından itibaren sert kortlarda Kuzey Amerika sezonuyla karşılaşmadan önce dinlenecek ve ana hedefi New York'taki ABD Açık olacak.
Konular