Aliağa’da Öğrencilerin Karne Heyecanı

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,295
Puanları
36
Aliağa’da Öğrencilerin Karne Heyecanı
2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci yarısı bitmiş oldu. Tüm okullarda birinci devrin son ders zilinin çalmasıyla birlikte Aliağa’da 52 okulda 18 bin 300 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Sabah saatlerinde karne sevinci yaşayan öğrenciler için Namık Kemal İlkokulu’nda mülki erkânın iştirakiyle karne dağıtım programı düzenlendi. Karne dağıtım programına katılan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Lideri Serkan Acar, Garnizon Kumandanı Albay Faruk Altun, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Dr.Erdoğan Akyüz sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi. Karnelerini mülki erkândan alan öğrenciler büyük memnunluk yaşadılar. Bin 100 öğretmenin bakılırsav yaptığı Aliağa’da öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ikinci periyot için ders başı yapacak.

ÖĞRENCİLERE KARNE ARMAĞANI ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN

Aliağa Belediyesi, sömestire giren öğrenciler için fiyatsız sinema ve tiyatro aktiflikleri hazırladı. Aliağa Gençlik Merkezi’nde organize edilen sinema şöleni “Kesişme: Uygun ki Varsın Eren” isimli sinemanın gösterimiyle başladı. Öğrenciler, 4 Şubat 2022 Cuma gününe kadar sinema keyfini her gün 10.30 – 21.00 saatleri içinde gösterime sunulacak; Masal Vakti “Melez Prenses”, Aslan Hürkuş Kayıp Elmas (Animasyon) ve Kesişme “İyi ki Varsın Eren” isimli sinemalarla yaşayacak.

MÜZİKAL TİYATROLAR ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

Aliağalı öğrencilerin yarıyıl cümbüşü sinema şöleniyle de sonlu kalmayacak. Şenlik havasında geçecek yarıyıl tatilinde Yeni Mahalle, Helvacı, Yeni Şakran ve Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde ‘Aladdin’in Sihirli Lambası’, ‘Troller’, ‘Şirinler Gargamele Karşı’ isimli eğlenceli müzikal tiyatrolar çocuklar için sahnelenecek.

Aliağa Belediye Lideri Serkan Acar, toplumsal medya hesapları üzerinden yayınladığı iletiyle öğrencilere uygun tatiller dileklerinde bulundu. Lider Serkan Acar, yayınladığı iletisinde “Sevgili öğrencilerimize hoş bir sömestir tatili geçirtmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Sinema ve tiyatronun yanında birbirinden eğlenceli etkinlikler çocuklarımızı bekliyor. Güzel tatiller” tabirlerine yer verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst