odakulebuda
New member
ABD’nin tahliye uçağında insan istifi: Adım atacak yer kalmadı ABD öncülüğünde NATO gücünün Afganistan’dan çekilmesi daha sonrasında ülkede denetimi ele geçiren Taliban, dün son olarak başşehir Kabil’e girdi. Cumhurbaşkanı ülkeyi terk ederken, vatandaşlar ise hem kara yolu tıpkı vakitte hava yolu ile Afganistan’dan kaçmanın yollarını aramaya başladı.
Binlerce kişi havalimanına akın etti
Ülkeyi terk etmek isteyen binlerce kişi, dün akşamdan bu yana Kabil Memleketler arası Havalimanı’na akın etti.
Adım atacak yer kalmadı
ABD’ye ilişkin C-17 tipi askeri uçağının iniş gruplarına tutunan 2 kişinin tekerlekler kapanınca yere düşerek feci biçimde can verirken, uçağın ortasında çekilen bir fotoğrafta ise adım atacak dahi yer kalmadığı görüldü.
Binlerce kişi havalimanına akın etti
Ülkeyi terk etmek isteyen binlerce kişi, dün akşamdan bu yana Kabil Memleketler arası Havalimanı’na akın etti.
Adım atacak yer kalmadı
ABD’ye ilişkin C-17 tipi askeri uçağının iniş gruplarına tutunan 2 kişinin tekerlekler kapanınca yere düşerek feci biçimde can verirken, uçağın ortasında çekilen bir fotoğrafta ise adım atacak dahi yer kalmadığı görüldü.