Zverev: “Bana diyabetle zirvede olmanın imkansız olduğunu söylediler. Ama bunu yaptım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Alexander Zverev'in diyabetteki zorluğu, biyomedikal teknolojiler sektörünün önde gelen şirketi Medtronic ile birlikte devam ediyor. Dünyadaki üç numaralı tenis oyuncusu ile şirketin temeli arasındaki ortaklık, tip 1 diyabetin farkındalığını artırmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle Zverev ve Medtronic, bu patolojiye sahip insanların seslerine daha büyük bir yankı olacak ve bu durumun günlük olarak verdiği her zorluğun üstesinden gelenlerin gücü, azim ve potansiyeline daha fazla görünür olacak ve diyabetin kimsenin maksimum yaşamasını engellememesi gerektiğini gösterecektir.

Alman şampiyonu, kişisel ve sportif yolunu paylaşarak, diyabetle yaşayan insanlara tüm potansiyellerini keşfetmelerine ve yapmalarına yardımcı olmak için bu şekilde taahhüt eder. Zverev, sadece dört yaşında tip 1 diyabet tanısı aldı. Uzun bir süre boyunca başkalarının yargısından korkan durumunu gizli tuttu. Ancak bugün, tarihini yeniden yazıyor, onu bir güç ve ilham kaynağına dönüştürüyor.

“Her zaman profesyonel bir tenis oyuncusu olmayı hayal ettim,” dedi Zverev. “Başından beri, diyabetle yaşarken en yüksek seviyelerde rekabet etmenin imkansız olduğunu söylediler, ama ailem ve ben bunu hiç kabul etmedik. Bu yüzden Medtronic Diyabet ile işbirliği yapıyorum: Diyabetli herkesin en çok istediğiniz hayatı yaşayabildiğinden emin olmak için”.

Bu işbirliğinin merkezinde, kesin ve paylaşılan bir inanç var: Diyabet yönetimi, tam bir hayat yaşadığınızı asla engellememelidir. Medtronic diyabetin misyonu, diyabetin günlük yaşam üzerindeki etkisini azaltmak, diyabetli kişilerin teknoloji ve sürekli yardım sayesinde istedikleri hayatı yaşamalarına izin vermektir, her yerde ve her

an.