Wta Finalleri, Jasmine Paolini ilk maçında Rybakina'yı yendi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Riyad'da (Suudi Arabistan) düzenlenen WTA Finalleri'nin Mor Grubunda Jasmine Paolini için mükemmel bir başlangıç. Dünya sıralamasında 4. sırada yer alan ve 2015'ten bu yana yıl sonunda Masters'a katılan ilk İtalyan olan 28 yaşındaki Toskanalı tenisçi, WTA sıralamasında beşinci olan Elena Rybakina'yı 7-6 (7) mağlup etti. /5) 6-4, böylece Goran Ivanisevic'in çalıştırdığı Kazak takımıyla doğrudan maçlarda 3-2'lik skor elde edildi.

Her zaman kontrolün sizde olduğu bir maç

Paolini iyi başladı, 4-2 öne geçti ama hemen geri dönüş yaptı (4-4). Eşitlik bozmada iyi bir performans göstererek hemen öne geçti ve 6-2'ye ulaştı, ardından rakibinin geri dönüşüne direndi (6-5) ve maçı 4. sette bitirdi. İkinci sette ise 7. oyunda molayı alarak fark yarattı ve Rybakina'ya geri dönüş fırsatı vermeden sonuna kadar bunu başardı.

“Güçlü bir performans sergiledim, maçı iyi yönettim”

Sonunda Paolini, “Zaferden dolayı çok mutluyum” dedi. “Elena inanılmaz tenis oynuyor, pistlere geri döndüğüm için mutluyum ve onunla yüzleşmek her zaman zordur. Maç kolay değildi, benim için ilk kez Finallerde oldukça iyi servis yaptım ve geri dönüş de iyiydi, puanlara başladığım için mutluyum, her zaman düşük ve hızlı oynadım. sağlam bir maç.” Pazartesi günü İtalyan oyuncu, Sara Errani ile çiftler turnuvasında da yer alacak (Pazar günü Amerikalı Dolheide ve Krawczyk'e meydan okuyacak, Ed), ilk maçında 6-3 6-4 mağlup olan Çinli Qinwen Zheng ile karşılaşmak için tekrar sahaya çıkacak. Dünya sıralamasında 1 numara, Belaruslu Aryna Sabalenka.