WTA Destekleme Doğum: Tenis Oyuncuları için Korumalı Sıralama Tedaviler

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
WTA, doğum yapmayı desteklemek için yeni bir kuralın getirildiğini duyurdu. Alan almaya karar veren oyuncular Doğurganlık koruma prosedürleriYumurta ve embriyoların kriyoprezervasyonu gibi ve bu nedenle birkaç hafta boyunca kariyerlerini askıya almak zorunda kalacaklar, Sahaya döndükten sonra sıralama korunuyor. Bu tedavilerden dolayı art arda 10 haftadan fazla bir haftada devreden uzak kalan tekil ve çifte ilk ve 750. pozisyon arasında sınıflandırılan tenis oyuncuları, ortalama 12 hafta üzerinde hesaplanan sıralama pozisyonuyla üç turnuvaya erişme fırsatına sahip olacaklar. WTA CEO'su Portia Archer, “Oyunculardan doğurganlık koruma seçeneğinin aile hedeflerini ve kariyer hırslarını dengelemek için proaktif bir yol sunduğunu öğrendikten sonra, bu yeni kuralı tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz” diye yorumladı WTA CEO'su Portia Archer.

WTA, çığır açan özel uygunluk sıralama kuralında beantence ile gurur duyuyor

Oyuncular artık asgg veya embriyo donma gibi doğurganlık koruma işlemleri yaparken korumalı sıralamalar alabilirler.

Bir aile planlayan oyunculara kapsamlı bir destek sunmaktan gurur duyuyoruz … pic.twitter.com/oylg38bydm

– WTA (@WTA) 12 Haziran 2025
“Kadınlar taviz vermeden oynamaya devam edebilecek”

“Sporumuzun doğurganlık tedavilerinin önemini tanıdığı için inanılmaz gurur duyuyorum. WTA, oyuncular her biri için en iyi olana karar verebilmeleri için güvenli bir alan yarattı” Sloane StephensDünya'nın 3 numarası ve ABD Açık 2017 Şampiyonu. “Kadınlar uzlaşmadan oynamaya devam edebilecekler”. “Profesyonel sporcu olmasaydık, şimdi zaten çocuk sahibi olmaya çalışırdık, ama hala oynadığım ve kariyerime devam etmek istediğim için, yumurtaları dondurmak için dikkate alıyorum” diye ekledi Daria Saville. Tenis, ücretli doğum izninden başlayarak, son aylarda tanıtılan haberlerden sonra ileri adım daha atıyor. Şu anda ilk 100 arasında anneler olan altı tenis oyuncusu var: Bencic, Osaka, Svitolina, Azarenka, Maia ve Townsend.

Konular