Wimbledon, Afrika kraliçesi Vondrousova Grand Slam için beklemeli: Jabeur 6-4, 6-4 yenildi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Ons Jabeur Tunuslu olarak temsil ettiği Afrika ve Arap dünyası için ilk Grand Slam’i kazanmaya yönelik üçüncü girişimi de başarısız oldu. Çek Marketa Vondrousova, N. 42 Wta ile kariyerinin en önemli başarısına 6-4’lük double ile imza attı.

17:06

Vondrousova: “Bir yıl önce Londra’da turisttim, bugün Wimbledon’ı kazandım”

“Geçen yıl bu günlerde bileğimi ameliyat için alçıya aldığımı ve Londra’da turist olduğumu düşünecek olursam… Ne kadar heyecan verici. Geri döndüğünüzde nasıl olacağını anlamak kolay değil, diye umuyordum. Bu seviyeye dönmek için minnettarım ve kendimle gurur duyuyorum.” Böylece, Çek Martina Navratilova’nın gözleri önünde Marketa Vondrousova onu fethetmeye götüren hikayeyi anlatıyor Wimbledon, tarihte ilk tohumsuz. “Çok stresli iki hafta oldu ve bu geceyi bir birayla kutlamak istiyorum -diye ekledi gülümseyerek-. O zaman yarın birinci evlilik yıl dönümü ve gerçekten çok güzel olacak” diyerek tribüne gençliğine doğru bakmaya devam etti. koca. Çek daha sonra Jabeur’un da turnuvayı kazanmasını diledi: “Ons, hepimiz için bir ilham kaynağısın, harika bir insansın. Umarım bir gün kazanırsın, bunu hak ediyorsun.”

16:48

Jabeur gözyaşları içinde: “Bu en acı yenilgi ama bir gün Wimbledon’ı kazanacağım”

Ons Jabeurmağlup oldu Wimbledon finali üst üste ikinci kez ikincilik ödülünü alırken gözyaşlarını tutamaz. Tunuslu alkışlamak için “Bu, kariyerimin en acı verici yenilgisi. Ama pes etmek istemiyorum ve eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönmek istiyorum” dedi. Rakibine “Bu olağanüstü zafer için Marketa’yı tebrik ediyorum. Sen harika bir oyuncusun ve tüm sakatlıklarını bildiğim için senin adına mutluyum” diye ekledi, “Geri dönüp bu turnuvayı kazanacağıma söz veriyorum”.

16:30

Wimbledon’ın Vondrousova kraliçesi: Jabeur çifte 6-4 ile yenildi

Çek Marketa Vondrousova kariyerinin en önemli anında titremedi ve ilk maç noktasında yaptığı çifte hataya rağmen maçı kapattı. Wimbledon finali aykırı Ons Jabeur servisi 15’te tutmak ve çift 6-4 ile kendini dayatmak.

16:25

Servis ve kontra Vondrousova: Çek için 5-4

Vondrousova, Wimbledon’ı kazanmak için görev yapacak: belirleyici an.

16:19

Jabeur servis atıyor ve 4-3 önde

Tunuslu iyi servis atıyor, Çek’te bazı gerginlik ipuçları

16:15

Vondrousova serviste: 3-3

Sürekli değişen durum, şimdi Jabeur’a hizmet ediyor

16:10

Ama Vondrousova geri döndü: karşı hamle

Çek trendi tersine çevirdi: şimdi Jabeur 3-2 önde

16:07

Jabeur molayı veriyor ve 3-1 öne geçiyor

Tunus olumlu bir seride

16:02

Jabeur servis atışını sıfıra indirir

Sihir gibi, Tunuslu tenis oynamaya devam etti ve şu anda 2-1 önde.

15:59

Ons Jabeur geri döndü: karşı hamle ve 1-1

Vondrousova 40-0 önde, ardından Tunus’tan büyük tepki

15:55

İkinci setin ilk oyununda Vondrousova ısrar ediyor ve kırılıyor.

Tunus için çok zor anlar

15:48

İlk seti Vondrousova 6-4 kazandı

Jabeur 16’ya karşı 2’lik müthiş bir seri yakaladı

15:45

Vondrousova, bir mola daha: 5-4 önde

İyi bir başlangıçtan sonra bir involüsyon yaşayan Jabeur’dan üç ciddi hata

15:42

Vondrousova bu kez korkmuyor: 4-4

İlk ayar noktaları ağırlaşmaya başlar

15:39

Başka bir mola, bu sefer Vondrousova ile

Ons Jabeur servisi sıfıra bırakıyor: 4-3 önde ama şimdi Çek servis atacak

15:38

Jabeur ikinci molayı veriyor: 4-2

Hizmetin çok az önemli olduğu toplantı

15:32

Jabeur güvenle servis atıyor: 3-2

Tunuslu oyuncu oyunu aşağı çizgi ile kapatsa bile belli bir sıklıkta kısa top kullanmaya başlıyor.

15:30

Vondrousova servisini 4 mola noktasını iptal ederek sürdürüyor

2-2, Ons Jabeur artık hizmette

15:21

Karşı Kırma Vondrousova

Çek ilk kırılma noktasını kaçırıyor, ardından taban çizgisinden gol atan Jabeur’un servisini bozuyor

15:16

Jabeur güçlü başladı ve kırıldı: 2-0 önde

Vondrousova değiş tokuşlarda utangaç

14:57

Oyuncular sahaya girmek üzere

Her ikisi için de elle tutulur gerilim, hikaye ile randevuya gelin