Wimbledon 2025, Bugün: Sinner – Djokovic ve Alcaraz – Fritz

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İLE Wimbledon Erkek turnuvasının yarı finallerinin günü. İspanyol arasındaki maçla saat 14.30'da başlıyor Carlos AlcarazLondra Çim ve Amerikan'da dünyanın 2. numarası ve giden şampiyon Taylor FritzATP sıralamasının 5'i. Arasındaki meydan okumayı takip etmek Jannik SinnerDünyada 1 numara ve skorbord ve Sırp Novak Djokovic, 6. sırada ve Church Road'da yedi kez kazanan.

14:20

Alcaraz-Fritz, öncekiler

İlk yarı final (merkezde 14.30) arasındadır. Carlos AlcarazN. 2, E Taylor FritzN'ye geri döner dönmez. 4, en iyi sıralaması. İspanyol, giden şampiyon, önceki ikisini açıkça kazandı: Miami 2023 Masters 1000 ve 6-2, Laver Cup 2024'te 7-5 çeyrek finallerinde 6-4, 6-2.

14:06

13:52

Eğitim için sahada Djokovic

Açık spor salonunda ısıtmadan sonra (dışarıda 34 ° var), şimdi Djokovic bir saatlik bir tenis için sahaya çıkıyor. Halktan alkış. Makar bir ortağı arasında hala Caleb Simms var, birkaç dakika önce günahkarlıkla eğitim alıyor.

13:34

Djokovic'in gelişi

Djokovic sahaya geldi. Gülümsemeler, güneş gözlüğü, hızla yürüyor. İnsanlar onu alkışlar ve cesaretlendirir. Biraz egzersiz yapmak için açık spor salonuna gider.

13:30

Pescosolido'dan Sinner ve Djokovic View arasındaki zorluk

“Djokovic, Wimbledon'da 7 kez zafer kazandı, bir slam olduğunda her zaman kahramanı. Ama 38 yaşında, topu Jannik'ten daha az hızlı: Novak için zor görüyorum”. Gibi Stefano PescosolidoEski tenis oyuncusu ve yorumcu Sky sundu Cumhuriyet Yarı final. Röportajı okuyun

Pescosolido: “Sinner daha güçlü çekiyor, Djokovic için zor olacak. Alcaraz Jannik'in sürekliliğine sahip değil”

Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

11 Temmuz 2025

13:21

Djokovic'i bekliyorum

Dünün eğitimini sildikten sonra, Novak Djokovic Ararangi Park'ın 3. alanında 13.30'dan (İtalyan zaman) başlayarak antrenman yapmalıdır.

13:12

Wimbledon'da Sinner'ın babası ve kardeşi

Merkezde, yarı finali takip etmek için Sinner'ın babası Hanspeter ve kardeşi Mark da olacak. Alcaraz'a karşı kaybedilen Roland Garros'un finalinde bulunan anne, Sigrinke yok.

Babasıyla günahkar (ilk solda)

13:07

Eğitim

Düz ve ters, sonra Volée, Smash and Service diyagonalleri üzerinde çalışıyorum. Hepsi Vagnozzi ve Cahill'in dikkatli bakışları altında büyük gevşeklikle yapılmıştır. Günahkar Dimitrov ile maç sırasında yaralı sağ dirsekte her zaman korumayı giyer.

13:02

Günahkar ısınıyor

Günahkar Maçı Djokovic ile Ararangi Parkı'nın 2. alanında 11.30 yerel (12.30 İtalyan) alanında alarak hazırladı. Makarık partnerinden dünyada 1 numaraya kadar yapmak, Caleb Simms.

12:59

Wimbledon'daki yarı finallerin saati: Program

İLE Wimbledon Erkek yarı final beklentilerinin günü. İtalyan meraklılarının gözleri esas olarak (merkezde 17.30'dan önce değil) dünyanın en önemli slamındaki ilk finali için avlanan Jannik Sinner'a hitap ediyor. Üstesinden gelinecek engel, Turnuvanın 7 kez kazanan Novak Djokovic tarafından temsil ediliyor, ancak şimdi 38 yaşında n. 6 dünya.

Wimbledon'da Alcaraz-Fritz ve Sinner-Djokovic, TV'de yarı finalleri nereden izleyebiliriz

11 Temmuz 2025

Konular