Ve üç İtalyan çim üzerinde 16 turda geldi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Sondan başlayarak” bir paradoks, ancak Brandon Nakashima'daki Lorenzo Sonego'ya karşı çıkan maçın tam saatlerinde yaratılan bir bağlamda bir anlamı olan bir anlamsız formülasyon. Her şeyden önce, sahada İtalyanları gören şampiyonalarda bugün dört maçın son skoruna bir göz atın: 6-7 7-6 3-6 7-6, yani 61 oyun, aynı zamanda kravat kırlarını da sayıyor. Daha sonra Turinese'yi başka bir Amerikalı olan Ben Shelton ile yüzleşmek için 16 tura gönderen başarıya birkaç ek açıklama: Son zamanlarda otuz yaşındayken, Lollo kariyerinin en yoğun oyunlarından birini oynar, hırslı ve iplerle donatılmış genç bir oyuncu koyar; Field 14'teki performans, koşullar ona olumsuz göründüğü gibi, asla Domo, olağanüstü bir agonisti doğrular; Son “genişletilmiş” biri de dahil olmak üzere dört kravattan ikisinde, tartışılmaz bir zihinsel üstünlüğü ifade ederken, diğer ikisinde verir veya hakim olur. Kısacası, ATP sıralamasında 40 numarayı gerçek zamanlı olarak düşünenler yolda değiştirilmelidir. Fiziksel olarak sağlam (“… Alanda iyi hissettim” dedi basın toplantısında), şimdi “Congi” adlı Fabio Colangelo'nun eski öğrencisi, 2019 ve geçen yıl arasında kazanılan dört başlığa eklenecek diğer memnuniyetleri kaldırabilecek.

Perşembe günü Don Bloxham'ı merak eden gazeteciye (“… onun üzerine makalede yazıyorum”, motivasyon), günahkar sonuna kadar cevap verdi: “Burada herkes bizi rahat hissettiriyor, inanılmaz işlerini fark ediyorum, organizasyon mükemmel ve falan falan”. Kısacası, eğer Bay Blo-bir şeylerin kim olduğu hakkında en ufak bir fikre sahip olmadan çok iyi yapsaydı. Şimdi Jannik, Bloxham'ın Wimbledon'un kalbinin büyük törenleri, soyunma odası ve merkez mahkemesi arasındaki sessiz ama önemli varlık olduğunu biliyor, 18 yıl içinde Federer, Nadal, Djokovic, Alcaraz ve diğer birçok kişiyi tünelin sessizliğinden on beş bin adalin şampiyonunun cıvatasına götürüyor. Günde 20 kilometreye kadar, gerginliği azaltmak veya uzun süreli beklemeyi aldatmak için bir şaka ile hazır. Yılın geri kalanında koçtur, ancak burada yarı zamanlı psikolog ve tam zamanlı amfitrion, bir karşılama, İngiliz dekoru ve insan sıcaklığı arasındaki sentezin gizli bir yüzüdür. Misyonu – diyor – oyuncuları “evde” hissettirmektir.

Jannik'in Don'un oyunculara adanmış merkezi stadyum yollarında gözleri kapalı hareket etmesi gerekmediği için değil: iki yıl boyunca maçları sadece burada veya Mahkeme No.1'de planlandı, çünkü Alcaraz, Djokovic, Sabalenka veya Swiatek için. 13.30'da Gran Ceremoniere bu nedenle, merkez mahkemesinin ikonik çimlerine eşlik ediyor, o ve Pedro Martinez ve 28 yaşında, mütevazı bir müfredatın 52 numaralı Pedro Martinez, 2020'de Paris'te, 2020'de ve Melbourn'da 2021'de Melbourn'da üç kez indi. 56 hafta boyunca ATP ve Elisabetta Coccetto ve Belinda Bencic arasındaki son aşamaları takip etmeyi tercih ediyorum. 18, yağmur için ilk süspansiyondan sonra devam etti. Daha önce Flavio Cobolli'nin mahkeme no. 12. Roma zaferinin 6-2 6-2 6-2 için teyidi, tıpkı bir alandan ve diğerinden hareket ettiğim gibi akıllı telefonla bana ulaşıyor. Daha sonra, çeyrek finallere erişmek için, hala bir slam kazanmış olan iş dünyasından biri olan Marin Cilic'i ortadan kaldırması gerektiğini keşfettim.

Genel sırada 17 numaralı dünya lideri Jakub Mentik'te Cobolli'nin bu kadar açık bir başarısına bahse girmezdim. Roman mükemmel bir oyun oynar, asla savunma üzerinde: Güçlü Çek hizmette olduğunda hasarı sınırlar ve geri kalanı için tam kontroldedir. Sebep basın toplantısında ona açıklayacak: “Genç seviyede oynadığımda çimleri tespit ettim. İtalya'da tarlaların çoğu, betonda veya iç çimlerde oynarsanız, doğal otların tamamen farklı bir deneyim olduğunu ve şimdi bunun yerine çimleri sevmediğimi fark edersiniz: Bu, neden olduğunu bilmiyorum, ancak karışıklığın ne olduğunu bilmiyorum. 3 numaralı mavi, aynı zamanda 2001 sınıfı, günahkar ve iki sınıf, Musetti ve Cobolli arasında, İtalyan Federasyonu'nun vizyoner başkanı bile, daha önce hiç kimsenin beklenmediği gibi.

Cocciaretto ve Bencic'in başında yazdım. Marchigiana, 16 turda gelişinden birinde sonuna kadar umut veriyor. Onları sahada ortaya çıkan TV'lerin terasından görmek için iki oyuncu İsviçre vizörü için ayırt edilemez. Ayna, büyük sağ, ters koruma, alanın altından ayar tercihi, vesilesiyle bekleyen güçlü darbelerle, en azından bugün – hataların düşük bir yüzdesi. Altıncı oyunda bir molaya mal olan konsantrasyonda çok önemsiz bir düşüş için ilk seti kaybetti, Elisabetta, ikinci bölümde ve üçüncünün başında, hızlanmaya ve ulaşılamaz göründüğünde üçüncünün başında daha etkilidir. Bunun yerine Bencic, eski bir Slovak futbolcusu ve şimdi atletik eğitmeni ve kocası olan babası Martin Hromkovic'in kollarında olan Bella kızı on dört ayına fırlatan görünümlerden enerji bulur. İsviçre sekizinci oyunda molada hemen açılışta iyileşir, sonra son uzun kravat molasında daha somut olduğu ortaya çıkıyor. Cocciaretto'nun turdan geçmesini önleyen puan 6-4 3-6 7-6'dır.

Sinner'ın maçından hiçbir şey çekmediğimi anlıyorum, ancak başka bir yerde Repubblica.it Chronicles'da ayrıntılarla dolu bulacaksınız. Ancak, sonucu vermek bir görevdir: Zavallı Pedro Martinez iki saatten daha kısa bir sürede beş oyun topladı: 6-1 6-3 6-1. Jannik'in bir sonraki rakibi çok uzman Bulgar Grigor Dimitrov olacak.