Uluslararası yarışmada Napolitano ayrılıyor: Yarıştaki son İtalyan oydu

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
946
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Alkışlar eşliğinde dışarı çıktı Stefano Napolitanoama ne yazık ki Şilililere yenildi Nicolas Jarry (gecenin favorisi hâlâ kimdi) al Roma'nın Ustaları 1000. Ve bu nedenle artık sıralamalarda İtalyanlar (hem tek erkeklerde hem de tek kadınlarda) yok Internazionali Bnl d'Italia. 2016'dan bu yana ilk kez turnuvanın bu noktasında (son 16 turundan önce) hiçbir İtalyan erkek ve kadın tenisçi yarışta yer almadı: Jannik Günahkar Ve Matteo Berrettini.




(halletmek)


Napolitano, Jarry'ye yenildi


Biellalı 29 yaşındaki Napolitano, üç sette mağlup olurken, ilk seti 6-2 kaybettikten sonra geri dönüş yapmaya çalıştı. Oyununu sıfırladıktan sonra ikinci turda üstünlük sağlamayı başardı, ancak en iyi sıradaki Güney Amerikalının dönüşüne 6-4 yenildi. Ki o da zaten ortadan kaldırmıştı Matteo Arnaldi turnuvadan.

Günahkar, çünkü Roland Garros'u oynamasa bile dünyanın 1 numarası olabilir




13 Mayıs 2024



Bu nedenle son temsilcisini kaybeden İtalya için utanç verici ama iyi haber de sakatlıklar nedeniyle kaybedilen gelecek vaat eden bir tenisçiyi buldu. Bugün Napolitano teniste hâlâ söz sahibi olabileceğini doğruladı ve öyle görünüyor ki bunun için her türlü nedeni var.

İtalya'nın çiftler takımı Roma'ya yükseldi


Foro Italico'yu maviye boyamak için çiftler kaldı: Simone Bolelli Ve Andrea VavassoriRohan Bopanna ve Matthew Ebden ile kim yüzleşecek ve sonra Sara Errani Ve Yasemin Paolini Çeyrek finalde olan ve bir sonraki rakiplerini öğrenmek için Kichenok/Ostapenko ile Rus/Fernandez arasındaki maçı bekleyenler.

Internazionali Roma, bugünkü sonuçlar


Müller Rublev'i yendi

Jarry'nin son 16 turundaki rakibi Alexandre Müller. Fransızlar Rusları mağlup etti Andrey Rublev üç set halinde (3-6 6-3 6-2).

Tsitsipas, De Minaur'u yendi

Stefanos Tsitsipas
Britanyalıyı iki sette yenerek son 16 turunu kazandı Cameron Norrie (Bir buçuk saatten biraz fazla süren oyunun ardından 6-2, 7-6).

De Minaur, Auger-Aliassime'ı yendi

Tsitsipas'a meydan okuyacak Alex De MinaurKanada'yı geride bırakan Felix Auger-Aliassime geri dönüş (3 saatlik oyundan sonra 6-7, 6-4, 6-4).

Baez Rune'u yendi

Sebastián Baez
küçük bir başarıyı başarıp Danimarkalıyı eledi Holger Rünü: Arjantinli oyuncu üç sette kazandı (2-6, 6-2, 6-3. Şimdi Baez, Hurkacz ile karşılaşmak zorunda kalacak.

Medvedev Medjedoviç'i yendi

Ayrıca son 16 turunda Daniil Medvedev dövdükten sonra Hamad Medjedoviç üç sette (neredeyse üç saatlik oyunda 7-6, 2-6, 7-5). Rus, Amerikalı Paul ile karşılaşacak.
 
Üst