Tenis, Errani ve Vinci sahalara geri döndü

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Sürpriz sürpriz. Ama ne hoş bir sürpriz. Gaiba Tenis Kulübü’nde kortta birlikte göründüler Sara Errani ve Roberta Vinci. Çiftlerin iki kraliçesi: Kariyer Slam’ini dört Major’ın hepsinde galip gelerek elde ettiler. Tenis ortaklıkları daha sonra aniden kesintiye uğradı. Şimdi: Roberta 40 yaşında ve kendini padeline vermiş, Sara 36 yaşında ve hala son bir kıvılcım arıyor. Bu yüzden? Gizem kısa sürede ortaya çıkar: Errani, çim üzerinde bir İtalyan turnuvası olan Confindustria Veneto Est tarafından terfi ettirilen Veneto Açık’ın ikinci seri başı (ve giden finalisti) iken, Vinci ona koç rolünde Polesine’e kadar eşlik etti ve top sürmeyi küçümsemedi. eski çiftler ortağı ve nostaljik bir gösteriydi. Ekspres tenis ve aralar için. “Sara bu hafta yalnızdı” dedi Roberta Vinci – ona eşlik etme fırsatını değerlendirdim. Umarım ona katkımı sunabilirim. Tenis kortlarında top vurmaya geri dönmekten memnuniyet duyuyorum: bu spora olan sevgi her zaman Kal. Gaiba, bu nadir bir durum, İtalya’da çim bulmak özel, neredeyse garip. Centrale çok güzel: Harika bir iş çıkarıldığını ve çok geliştiğini görüyorum.”

Errani, Katie Swan’a karşı ilk maçına çıktı

sara errani WTA 125’teki ilk maçına Salı günü İngilizlere karşı çıkacak. katie kuğu, ancak Elia Arbustini’nin yönettiği etkinlikte, bugünün açılış gününde şimdiden çok sayıda kaliteli tenis olacak. 13’te başlıyor, gecenin favorilerinden biri hemen sahaya çıkıyor: o Sırp Olga Daniloviç, Seri başı 4 numara, İtalyan Alessandra Teodosescu’nun karşısında. Daha sonra, ilk 20’de yer alan bir Hırvat olan Ana Konjuh’un yeniden doğuş hırslarını test etmek diğer mavi joker Lisa Pigato’ya kalacak, ancak aynı zamanda Merkezi programı kapatırken (daha önce değil) arkasında çok uzun bir sakatlık listesi olacak. 6) eski Grand Slam şampiyonu Amerikalı Sofia Kenin ile Sloven Tamara Zidansek arasındaki büyük maç olacak. Kamp 1’de, yine saat 1’den itibaren Han-Yuan ve Rosatello-Jang meydan okumaları.

Turnuva Eurosport’tan canlı olarak yayınlanacak.

konular