Tathiana Garbin ve tümör: “Eşim Ylenia en zor anlarımda yanımda. Her gün oyuncularımın fotoğraflarına baktım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Belki karanlık arkamızdadır. Tathiana Garbin Noel’i ailesiyle, eşi Ylenia’yla ve sevdiği insanlarla geçirdi. Son BJ King Cup’ta İtalyan takımının kaptanı, tümör tespitinin ardından iki ameliyat geçirdi ve yaşadığı deneyimi ve bununla nasıl başa çıktığını şöyle anlatıyor: “Noel’i eşimle geçirdim. YleniaAcının tüm netliği ortadan kaldırdığı en zor anlarda bile her zaman yanımda olan kişi ailem” dedi. Corriere della Sera.

Tathiana Garbin: “Nadir bir tümörüm var, ameliyat olmam gerekecek”

12 Kasım 2023

Tathiana Garbin, tümör ve Ylenia’nın aşkı

“Milyonda bir kişiyi” etkileyen bir hastalık. Bunu şöyle anlatıyor: “Bana apendiksten kaynaklanan psödomiksoma peritonei tümörünü teşhis ettiklerinde zihinsel ve fiziksel olarak hazırdım. Hayatımın maçı için sahaya geri döndüm, oyuncularıma örnek olmak istiyorum. Örnek çok temel.” Ameliyatın yanı sıra sportif duygulardan da bahsettin Garbin: “Dalağımı da aldılar ve vücudumun üretmesi gereken antikorlar bende yok. Akrabalarla maskeyle görüşüyorum ama durum maksimum önlem alınmasını gerektiriyordu.” Bu nedenle “Özel bir Noeldi ama daha az samimi değildi”. Hastalık ABD Açık sırasında ortaya çıktı: “New York’ta midem ağrıyordu ama çok fazla endişelenmedim: İtalya’da yapılan testler teşhise yol açtı”.

[[(FckEditorEmbeddedHtmlLayoutElement) Twitter SupertennisTv]]

Garbin, iki ameliyat

İlk ameliyat ve ardından onu hastaneye getiren komplikasyonlar: “Bağırsak tıkanıklığı. Sanki çok zorlu bir maç bittikten ve rakip elini verdikten sonra hakem beni duşa çağırmaya gelmişti: Tati, üçüncü sette hala 5-5’sin, tekrar başlaman lazım. mahkeme. Ne yapıyorsun? Oyunu kabul edin veya kaybetme riskini alın. Çok zor haftalar geçirdik, acı dolu bir yolculuktu ama olabiliyor: Periton alındıktan sonra bağırsak seviyesindeki yapışıklıklar bağırsağı tıkayabilir. Üçüncü bir ameliyata gerek kalmadan çözdüm, kendimi şanslı görüyorum. Sonunda her zaman ayakta kalmayı başarıyorum.”

Garbin ve BJ King Cup kızları

Tenisçilerinden büyük güç geldi: “İkinci ameliyattan önce, çerçeveli bir fotoğrafımızla Pisa’ya beni ziyarete geldiler: Ona bakmaktan bir an bile vazgeçmedim.” Bu arada unutulmaz bir an da ödül töreniydi. Billie Jean Kral: “Billie’nin tümörden haberi yoktu ama kızlarımın ruhuna hayran kalmıştı. Final öncesi bizimle konuşmak için soyunma odasına geldi, kadın ve sporcu olarak haklarımız için mücadele etmenin ne kadar önemli olduğunu bize hatırlattı. İtalya’da ataerkillikten bahsediyoruz, hâlâ yapılacak çok iş var, bu yüzden kızların sonuçlarını görünür kılmamız gerekiyor.”