SPOR MTA Open’da heyecan devam ediyor

ffalivvv

New member
SPOR MTA Open’da heyecan devam ediyor

Cengiz Durmuş: Türkiye bir tenis ülkesi oldu

Kemal Şahin: Mesken sahibi olmak bizi spor ismine gururlandırıyor

Marsel İlhan: İnşallah içimizden bir şampiyon çıkar

TTF ile Megasaray “Resmi Turizm Partneri” kontratını 3 yıl daha uzattı

Kaan ÜLKER/ ANTALYA, (DHA)- Antalya Megasaray Tenis Akademi’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ATP Challenger MTA Open, Antalya Belek’te devam ediyor. Turnuvada 30 ülkeden, dünya 150-350 numaraları içindeki 160 tenişçi uğraş ediyor. Ana tablo uğraşları bugün başlayan turnuva 12 Aralık’ta oynanacak final müsabakası ile son bulacak.

Megasaray mesken sahipliğinde düzenlenen MTA Open turnuvasının basın toplantısı, Antalya Belek’te gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Lideri Cengiz Durmuş, Şahinler Holding İdare Şurası Lideri Kemal Şahin, ulusal atlet Marsel İlhan ve turnuva yöneticisi Barış Şahin katıldı.

CENGİZ DURMUŞ: TÜRKİYE BİR TENİS ÜLKESİ OLDU

Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Cengiz Durmuş açıklamasında, “Türkiye Tenis Federasyonu olarak gayelerimiz, inandığımız öykülerimiz var. Yaratmış olduğumuz kıssanın asıl emeli Türkiye’nin her yerinde tenisin oynanabileceği, herkes tarafınca her vakit oynanabileceği. Şu an yalnızca dört kişiyi görüyorsunuz lakin bu tertiplerin gerisinden fazlaca büyük bir takım var. Türkiye bir tenis ülkesi oldu. Türkiye’nin her yerinde tenis oynanırken en üst seviyede turnuvaların ülkemizde yapılabilir olduğunu, atletlerimizin burada oynayıp başarılı olabildiklerini de görmemiz gerekiyor. Daha işin hayli başındayız. Muvaffakiyet öykümüzün temel maksadında dünyanın en âlâ sportmenini yetiştirmek var. Şahinler Holding YK Lideri Kemal Şahin’e, Megasaray Tenis Akademisi’ne ve bu turnuvaların gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

KEMAL ŞAHİN: KONUT SAHİBİ OLMAK BİZİ SPOR İSMİNE GURURLANDIRIYOR

Ana sponsorluk mühletinin 3 yıl daha uzatmasının da kıymetinden bahseden Şahin, “Türkiye Tenis Federasyonu’nun ve Lideri Cengiz Durmuş’un tenisi, Türkiye’nin dört bir köşesine yayma vizyonunu biz de paylaşıyoruz ve yüksek sinerji yaratarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MARSEL İLHAN: İNŞALLAH İÇİMİZDEN BİR ŞAMPİYON ÇIKAR

Ulusal Tenisçi Marsel İlhan ise açıklamasında şunları söylemiş oldu:

“Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Cengiz Durmuş’a ve Megasaray Hotels sahibi Kemal Şahin’e epey teşekkür ederim. Bu dönemin son turnuvası, bu turnuvada toplam 5 oyuncumuz gayret etti. Arkadaşımız Cem İlkel seri başı. İnşallah içimizden bir şampiyon çıkar. Rüzgar bizim yanımızda.”

TURNUVA YÖNETİCİSİ BARIŞ ŞAHİN: TERTİPTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Turnuva Yöneticisi Barış Şahin ise şu tabirleri kullandı:

“Megasaray Tenis Akademi (MTA) bu yıl çoğunluğu milletlerarası profesyonel turnuvalar olan, 100 üzerinde turnuva düzenledi. Artık de dünyaca değerli tenis turnuvalarından biri olan, ATP turnuvalarına 4’üncü kere konut sahipliği yapıyoruz. Bu turnuvaya 30 ülkeden 160 oyuncu iştirak sağladı. ATP Challenger ‘MTA Open’ turnuvasında Türk oyuncularımız da gayret etmekle birlikte 1 numaralı seri başı Cem İlkel’dir. Geçen hafta tekler kategorisinde Portekizli tenisçi Nuno Borges şampiyon oldu. Umuyoruz ki bu haftanın kazananı bir Türk olur. Ben bu vesileyle başta ulusal oyuncularımıza ve turnuvalarda gayret eden tüm oyunculara muvaffakiyetler diliyorum. Bu tertipte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

TTF İLE MEGASARAY “RESMİ TURİZM PARTNERİ” MUKAVELESİNİ 3 YIL DAHA UZATTI

Toplantının sonunda Megasaray ile Türkiye Tenis Federasyonu içindeki ana sponsorluk “Resmi Turizm Partneri” kontratı, 3 yıl daha uzatıldı Mukaveleyi TTF Lideri Cengiz Durmuş ile Şahinler Holding İdare Konseyi Lideri Kemal Şahin imzaladı.

Demirören Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri