Sömestr tatilinde çocuklara özel ‘İnteraktif Kıssa Etkinliği’

ffalivvv

New member
Öğrencilerin dört gözle beklediği sömestr tatil devri devam ediyor. Minik konukların sömestrde hayal güçlerini geliştirmeyi hedefleyen İnteraktif Kıssa Aktifliği 29 Ocak-6 Şubat tarihleri içinde Akasya Kültür Sanat’ta sahnelenecek. Birbirinden keyifli çocuk oyunlarının yer alacağı aktiflik sömestr tatili boyunca devam edecek.

Akasya çocukların yarı yıl tatilini dolu dolu geçirebilmesi için bu sene de birbirinden keyifli aktiflikleri minik konuklarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Çocuklar için yılın en keyifli vakit içinderından olan sömestr tatili boyunca öğrenciler, interaktif öykü anlatımından kodlamaya hatta tiyatro oyunlarına kadar biroldukça farklı aktifliği deneyimleme fırsatı yakalayacak.

Akasya Kültür Sanat sahnesi birbirinden keyifli çocuk oyunlarıyla 8 Ocak-6 Şubat tarihleri içinde minik ziyaretçilerini bekliyor. Her biri çocukların hayal dünyasında farklı kapılar açacak, ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’, ‘Alican’ın Oyun Bahçesi’, ‘Külkedisi Masalı’, ‘Rapunzel’, ‘Sevimli Dinozor’, ‘Çizmeli Kedi’ ve ‘Alice Şeker Ormanda’ sömestr aktiflikleri kapsamında minik tiyatroseverleri bekliyor. Gösterimleri gerçekleşecek oyunların biletleri Biletix ve AKS gişelerinden temin edilebilecek.

İNTERAKTİF ÖYKÜLERLE DOLU BİR SÖMESTR

Bahse ait yapılan yazılı açıklamada, “Akasya taban katta, 0-4 yaş ortası minik konukların aileleriyle vakit geçirmesi için tasarlanan alan, Pearson eğitim kurumunun takviyesi ile sağlanan içerikleriyle çocuklara ve ailelerine 30 dakikalık keyifli ve kaliteli tecrübeler yaşatacak. Kostüm karakterler ile interaktif öykü anlatımı ve fotoğraf çekimlerinin gerçekleştirilebileceği İnteraktif Öykü Aktifliği 29 Ocak-6 Şubat tarihleri içinde iştirakçilerin tecrübesine açık olacak. ‘Süper Patates’ ve ‘Vak Vak’ serisine özel olarak kostüm karakterlerin interaktif gösterilerinin yer alacağı interaktif öykü anlatımında, sahnede kullanılan ekran ile iştirakçiler hikayeleri dinlerken bununla birlikte kendilerini hikayenin içerisinde hissedecekleri bir tecrübesi tadacak. Öykü sonunda minikler ve aileleri kostüm karakterle fotoğraf çektirebilecek ve günün anısı olarak özel sertifikalarını da alabilecekler” denildi.

Demirören Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri

Akasya Kültür Sanat, oyunlar, Çocuk, Ocak, Aktüel, Haber