onurnisan
New member
Jannik Sinner Ve Serena Williams Bir yıl önce Miami'de, yarı finalde Danil Medvedev'e karşı mavi galibiyetin ardından bir araya geldiler. Gülümsemeler, şakalar ve saygınlık sertifikaları. Yine de, on iki ay sonra, bir röportajda Amerikan tenis oyuncusu Zaman dünyadaki bir numaraya saldırdı Clostebol davası: “Harika bir kişiliği var. O çocuğu seviyorum, bu spor için harika,” diye itiraf etti. Ancak eski şampiyon ayrıca, Clostebol davası için dünyada bir numaraya dayatılan WADA ile yapılan anlaşmanın sonucu üç aylık askıya alınmasından şaşırdığını itiraf etti.
“Kariyerim boyunca o kadar çok aşağılandım ki, kimseyi azaltmak istemiyorum,” diye devam etti Serena Williams, sahaya döndüğünü görmek için heyecanlı olmayı da ekledi. İtalya uluslararası7-18 Mayıs tarihleri arasında planlanan “Erkek tenisinin ona ihtiyacı var”. Ancak Sinner'ı ilgilendiren doping davasından bahsetmişken, bazı şüpheleri var gibi görünüyor: “Eğer yapsaydım, bana yirmi yıl vereceklerdi. Dürüst oluruz. Slam'ın kazandığını kaldırırlardı”. Williams daha sonra, ne işe aldığı konusunda her zaman çok dikkatli olduğunu, başını belaya sokabilecek bir şeyi yutma korkusundan daha güçlü bir şey almadığını söylemeye devam etti. “Doping ilaçları olan bir skandal beni hapishaneye sokardı – gülümseyerek – bunu çoklu evrede de duyardın”.
Sinner'a Karşı Serena WilliamsSerena Williams Jannik Sinner'ın askıya alınması:
“Çok fazla indirildim, kimseyi indirmek istemiyorum. Tenisin ona ihtiyacı var.
Bunu yapsaydım (testlerde başarısız olsaydım), 20 yıl alırdım. Dürüst olalım. Benden uzaklaşan büyük slamlar gutten olurdu.
Sadece garip bir şekilde … pic.twitter.com/vm09ommhrs
– Olly Tenis (@olly_tennis_) 16 Nisan 2025
“Kariyerim boyunca o kadar çok aşağılandım ki, kimseyi azaltmak istemiyorum,” diye devam etti Serena Williams, sahaya döndüğünü görmek için heyecanlı olmayı da ekledi. İtalya uluslararası7-18 Mayıs tarihleri arasında planlanan “Erkek tenisinin ona ihtiyacı var”. Ancak Sinner'ı ilgilendiren doping davasından bahsetmişken, bazı şüpheleri var gibi görünüyor: “Eğer yapsaydım, bana yirmi yıl vereceklerdi. Dürüst oluruz. Slam'ın kazandığını kaldırırlardı”. Williams daha sonra, ne işe aldığı konusunda her zaman çok dikkatli olduğunu, başını belaya sokabilecek bir şeyi yutma korkusundan daha güçlü bir şey almadığını söylemeye devam etti. “Doping ilaçları olan bir skandal beni hapishaneye sokardı – gülümseyerek – bunu çoklu evrede de duyardın”.