Sinner ve Clostebol davası: “Doping pozitif olduğumu böyle öğrendim”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Bir telefon görüşmesi. Gibi Jannik Günahkar Clostebol'a olan pozitifliğini keşfetti. Esquire UK ile yapılan bir röportajda ATP n.1, kendisini endişelendirmeye devam eden konuyu nihayet açıkladı.

“Jannik, sen olumlusun”

Yöneticinin telefon görüşmesi Alex Vittur. Günahkar Monte Carlo'daki dairesindeydi. “Jannik, eminsin.” İlk başta Güney Tirol'ün tepkisi eğlenceliydi. “Evet Alex, her zaman pozitifimdir.” “Hayır, dopinge olumlu bakıyorsun.”

Yeni fizyoterapist Sinner, kendisine eldivenle masaj yapıyor ve fotoğrafı sosyal medyada paylaşıyor: “Detaylara dikkat ediyoruz”

05 Ekim 2024

Sonraki dönem

Sinner daha sonra şunu ekledi: “Bu konuyu kimseyle konuşamadım, içimi dökemedim ya da yardım isteyemedim. Beni tanıyan ve oyunumu izleyen herkes bende bir sorun olduğunu anladı. Uykusuz geceler, çünkü masumiyetinden eminsin, bu işlerin karmaşık olduğunu biliyorsun WimbledonSahada beyazdım ve korkuyordum. Ve ondan sonra bile insanlara karşı hislerim korku doluydu. Cincinnati'ye antrenman yapmaya gittim ve şunu düşündüm: Benim hakkımda gerçekten ne düşünüyorlar? Gerçek dostlarımın kim olduğunu anladım.”

Günahkar dünyaya neden 1 numara olduğunu açıkladı

kaydeden Paolo Rossi

13 Ekim 2024

Psikoloğumla çalıştım

Sinner, kendini bulması için gerekli olan psikolojik çalışmadan bahsetti: “Kendimi kabul ederek olgunlaştım, kendimi daha iyi anlıyorum. Aptalca görünebilir ama kendini tanımak esastır. Bunun üzerinde spor psikoloğumla çok çalıştım. Riccardo Ceccarelli. Bazen çok fazla enerji harcadığım için maçları kaybediyordum: kramplar başladı, hata yaptığımı kabul etmeye başladığımda rahatsızlık başladı, ileriye doğru küçük adımlar attım. Oyunda benim için daha kolay. Hatayı kolayca unuturum Eğitim ancak hemen geliştirmeye çalışırım.

Finaller

Sinner, ilk maçına 10 Pazar günü Torino'da Alex De Minaur karşısında ATP Finallerinde çıkacak. Geçen yıl Güney Tirol takımı, mutlak bir kahraman olarak katıldığı bir turnuvanın ardından sadece finalde Djokovic tarafından durdurulmuştu. Finaller, Sinner'ın 2024'te İtalyan topraklarında oynayacağı ilk turnuvadır. İtalya'da ATP n.1 tarafından kazanılan son turnuva, Milano 2019'daki NextGen'e kadar uzanıyor.