Sinner ve Alcaraz, iki için bir ölçek

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
1,336
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Gianni Clerii tarafından bir incipit'i taklit etmek için asla ısırmam. Daha sonra homonim üretken yapay zeka modelim Claude'dan denemesini istiyorum. Bir nanosaniyede bu kısa metni üretir: “Daha önce, Cora var. Her zaman nole var. Evini yapan şampiyon, her çim telini, her köşeyi, bu tapınağın her sırrını bilen şampiyon. Wimbledon'daki on final ve on dört yarı final onun kartvizitidir, ancak sayılar tenis oynamayın. Sonra kaderin bir kez daha eski şampiyonu aşağılama görevini emanet ettiği Jannik var. Böylece, bugün ve Pazar günleri arasında, London Grass'ı yakan Temmuz güneşi altında, lBüyük Sırp ve Alcaraz'ın Paperon Fritz'de Vittoria di Sinner'a Bir tarih sayfası, belki de Kraliyet Ailesi tarafından atanan yeni bir dönemin başlangıcı yazıyorlar ”. Kötü değil, değil mi?, Gianni size şampiyonluğun Pazar günkü finalinin Sinner vs. Alcaraz olacağını söyleyebilseydi çok daha iyi yazmış olurdu.

Ama önce, aslında, her zaman nole vardır. Havva'da, sahadaki kuvvetlerin resmi açık görünüyordu. Çarşamba günü, Sinner çeyreğine teknik ve taktiksel olarak hakim olmuştu: anahtar, borsalardaki üstünlükle birlikte yeni güç güç olmuştu. Ben Shelton sadece hasarı sınırlandırmıştı. Pazartesi akşamı, Jannik bunun yerine Grigor Dimitrov'a karşı büyük risk almıştıOnu korkutan sağ dirseğin çürüğü nedeniyle: hasarı kötüleştirme korkusu nedeniyle, daha yavaş çekmeye başlamıştı. Aşil topuğu bu nedenle güçte olası düşüş olmaya devam ediyor: çünkü ortaya çıkarsa, günahkar devredeki en iyilerinden birkaçının ulaşamayacağı. 19 Haziran'da Halle Grass'ta, 16 Haziran'da (3-6 6-3 6-4) elendi 16 turda, “Bublik Enemy” adlı yetenekli Kazak bombardıman uçağı Alexander Bublik tarafından, sonra turnuvanın galibi.

Yine Çarşamba günü, iyi bir form seviyesi ile desteklenen Djokovic, Flavio Cobolli'yi ortadan kaldırmış ve bilgelik ile karşılaştırmanın duygusal olarak belirleyici aşamalarını yönetmişti. Ancak, yaş faktörü Sırp'a karşıdır: Günahkar ondan 14 yaş büyük. New York Times'ın bugün yazdığı gibi, “… Yaşlanmaya karşı kaçınılmaz olarak kaybolan bir savaş, yenilmeyen tek gerçek düşman ve kariyerinin zirvesine ulaşan bir adamın hikayesi”.

Jannik'e karşı üç sette (6-4 7-5 7-6) Lost Paris yarı finaline kıyasla, Nole şimdi daha esnek ve daha korkutucu. Kağıt üzerinde: Bir saat yedi dakika sonra dünyada 57 hafta boyunca 1 numaranın ezildiği sahada değil, 6-3 6-3 ileri. Kırmızı çocuğun prevalansı, bazı anlarda neredeyse ona benzeyen örneğe doğru ilerler. Beklendiği gibi, güç, hassasiyet ve hareketlilik fark yaratır.

Bununla birlikte, üçüncü bölümde, Djokovic, 0-3'ün altında – çeyrek finallerde Bulgar'a karşı iktidarda bir azalma sağlayan Sinner tarafından çok ortalanmayan bir hizmet görevinden yararlanarak başlıyor. Darren Cahill ve Simone Vagnozi'nin öğrencisi sıfırlama yapar, 24 slamdaki muzaffer muzaffer genellikle itmek için oluşturulur, genellikle muzaffer olanı zorlar. Art arda beş oyun toplar ve daha sonra cevaba göre, hesapları kapatmak için iki olaydan yararlanmaz. 6-4 biter, Djokovic ile son sağa bile gitmeye çalışmaz.

Londra'nın başlarında Londra'nın başlarında, özellikle ilk iki sette Taylor Fritz'e karşı kaçırılamaz bir parça değil. Beceri parçaları sıkıntısı yoktur, ancak her ikisi tarafından da heyecanlı bir şekilde dağıtılırlar. Üçüncü kısıtın geçmişi yoktur. Daha sonra, dördüncü sette (ilk üçü Carlitos'u 6-4 5-7 6-3 önde görmüştü), gerginlik daldırılır. Kaliforniya, büyük bir güvenlik ile hizmet eder ve genellikle rakibe borsaların kontrolünü savunur. Onbirinci oyunda İspanyol, kavşakta hizmetler, yoldan geçenler, yoldan geçen hizmetler gerçekleştirir. Maçı kapatabilecek kravat molasında, Murciano 4-1'e kadar kaçar, Taylor onu kovalar, ona ulaşır ve 4-6'da iki set puanı fetheder, onları israf eder ve çöker (8-6). Son heyecan verici, ısı tarafından ezilen merkez mahkemesini geliştirir.

Yapılan oyunlarda, bizi şu anki tenis, Sinner vs. Alcaraz'ın tek “Clasico” ile tanıştırmak için Claude'a geri dönüyorum. Cevap: “Carlos Alcaraz'a karşı Jannik Sinner, oyunun kurallarını yeniden yazan iki enfant dahisi. Zaferle yapışan, ancak saf yetenekleri yakan gençlik yok. Kesin nesil zorluktur. Kesin nesil zorluğu: Yukarıdaki tutkunun, ikiye karşı ikiye karşı, yukarıdaki ikiye karşı cerrahi hassasiyeti, ikiye karşı ikiye karşı, ikiye karşı ikiye karşı, ikiye katlanacak. Merkez mahkemede, belki de dört, belki de beş telif hakkı Claude.
 
Üst