Sinner: “Şimdi biraz boş zaman, o zaman yine tenis olacak. Mattarella'ya gideceğimi bilmiyorum “

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Avustralya Açık'ı ikinci kez kazanmak özel.” Sahadaki işçilerden sonra, Jannik Sinner Melbourne'de kazanılan kupa ile Albert Park Lane'deki fotoğraf çekiminin kenarlarında konuşarak harika anından hoşlanıyor. Kariyerinin ilk büyük bölümünü kutladıktan sonra on iki ay önce yapmıştı. Bu kez, kayıt adamının hisleri anlaşılır bir şekilde farklı. “İlk slam farklı, bir rahatlama – 23 yaşındaki Güney Tirolü – harika oynarsanız yapabileceğiniz şeyleri görün. İkincisi belki de biraz daha keyif alıyor, ama Vinci'nin farklı bir hikayesi ve zorlukları var “.

Günahkar, Rotterdam yok: “Dinlenmem gerek”. Doha'daki sahaya dönecek

Jacopo Manfredi tarafından

27 Ocak 2025

Günahkar ve çağrı ev çağrısı

Gece uzun, birkaç saat uyku, Bagordi yok: “Eve her şeyin yolunda olup olmadığını anlaması için ailemi aradım. Sonra yemeğe gittik. Bizimle kardeşim de vardı. Çok güzel bir andı, bizim için zaman ayırdık, bu iki haftadan sonra ihtiyacımız olan şey buydu. “

Mattarella ile toplantı şüphesiz

Cumhurbaşkanı tarafından Quirinale'de Çarşamba günahkar bekleniyor Sıra Davis ve Billie Jean King Cup'ın diğer Azzurri ile: “Henüz bilmiyorum, karar vermeliyim”. Sonra eğitime dönecek: “Şimdi biraz boş zaman geçiriyor, o zaman işini yaptığımızda tenis tekrar% 100 dikkatimiz olacak. En üstte olmak ve rekabetçi olmak için bir gün daha mola vermek daha iyidir, çünkü o zaman birçok önemli turnuva var “.

Yanılmaz Şampiyon, Sinner, zaferlerle saat yapımıyla suçlamaları ortadan kaldırıyor

Gabriele Romagnoli tarafından

27 Ocak 2025

Zverev'e kelimeler

Sinner daha sonra kucaklamaya geri döndü ve finalde dövülen rakip Zverev için cesaretlendirme sözleri, üçüncü kez bir slam veren bir meydan okumada yenildi. “Bizim oyuncular için, bir yenilginin acısı bir zafer için sevinçten daha güçlüdür, yapamayacağımız şeylere giderek daha fazla bağlıyız – sonuçlandırılmış günahkar – Sascha için zor bir andı, onu teşvik etmeye çalıştım. Herkes bir slam kazanacak “

Napoli neden hakim?

Konular