Sinner-Medvedev: son kez ve TV’de nerede izlenecek

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Günahkar az önce dünyanın 2 numarasını yendi, Carlos Alcarazyarı finalinde Pekin’deki ATP 500 turnuvası. Olduğuna dair kesinlik var Pazartesi gününden itibaren dünyanın 4 numarası, eşitleme Adriano Panatta. Kadınlar arasında, Francesca Schiavone 2011 yılında WTA sıralamasında bu kadar yüksek bir seviyeye ulaşmıştı.

Bugün Günahkar 3 numaraya meydan okuyor, Daniil Medvedev, onun en büyük bete noire’ı: Güney Tirol tenisçisi 6 maçta Rusları hiç yenemedi. Bu aynı zamanda ikili arasında üçüncü final olacak.

Nicola Pietrangeli: “Günahkar, iyi çocuk, ama onun da beni geçmesi için iki ömür yeterli olmayacak”

kaydeden Paolo Rossi

04 Ekim 2023

Günahkar-Medvedev, emsaller

İlk Günahkar ve Medvedev arasındaki karşılaştırma 2020’de Marsilya’daki son 16 turundaki mücadelenin tarihi: 1-6 6-1 6-2. Ertesi yıl yine Marsilya’da, ancak çeyrek finalde Ruslar 6-2, 6-4 kazandı. 2021 ATP Finallerinde Medvedev, Round Robin’de Sinner’ı yendi: 6-0 6-7 7-6. 2022’de Sinner, Viyana’da çeyrek finalde Ruslara yenildi (6-4 6-2). 2003 yılında Rotterdam’da final (5-7 6-2 6-2) ve yine Miami’de final (7-5 6-3).

Panatta: “Benim gibi dördüncü günahkar, mutluyum. Sonunda artık beni aramayacaksın”

03 Ekim 2023

Sinner-Medvedev, canlı TV ve yayın

Sinner ve Medvedev arasında uzun zamandır beklenen final bugün saat 13.30’dan itibaren Pekin’deki Diamond Court’ta oynanacak. TV’de Supertennis (dijital karasal kanalın 64. kanalı ve Sky kod çözücünün 212. kanalı) tarafından, SupertenniX ve Tennis TV’de canlı olarak yayınlanacak. Canlı metin Repubblica.it’te mevcut olacak.