Sinner çocuklara yardım etmek için temelini başlattı: “Bu özel bir gün”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Geleceğin şampiyonları için bir örnek seçimi. Jannik Sinner Vakfı, İtalya'da ve dünyada eğitim ve spor yoluyla çocukları destekleyecek kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan doğdu. “Bugün özel bir gün,” InstagramDuyurunun görüntüleri sesinden akarken: Jannik, toprağının dağlarında, yedekte birçok çocukla birlikte koşar. Önce rakete nasıl meydan okumayı öğretir, sonra onlarla çizin. “Bu vakıfla, küçüklere hayallerini gerçekleştirme fırsatı vermek istiyoruz – maviyi devam ettiriyor – benim için genç sporcuları desteklemek bir onur. Spor bana paha biçilmez dersler öğretti: disiplin, esneklik ve kendime sadık kalma cesareti. Paylaşmaya değer olduğuna inandığım dersler. İşlerimizle, çocuklara sadece sporda değil, aynı zamanda yaşamda değil, mümkün olanı göstermek istiyoruz”.

Domenicali F1'in başkanı da yönetim kurulunda

Kuruluş, geniş deneyime sahip bir yönetim kurulundan yararlanır, bu da Alex VitturVakıf Başkanı, Avima CEO'su ve Sinner Müdürü; Stefano domenicalaliFormula 1 Başkanı ve CEO'su; Luca MaestriApple'ın eski CFO'su (Finans Direktörü). Günlük operasyonları yönlendirmek için Christina TauberTıp ve spor deneyimleri sayesinde görevi en iyiye yönlendirecektir. Somut açısından, Jannik Sinner Vakfı, spor programlarını, okul projelerini ve topluluk girişimlerini, spor ve eğitimi gelecek nesiller için daha erişilebilir hale getirmek için destekleyecek.

Lansman sırasında Vittur'un altını çizdiği gibi kapsayıcı bir vizyon: “Her çocuk, geçmişine bakılmaksızın eşit fırsatları hak ediyor. Bu inanç bu projeye ilham veren şeydir. Sosyal engelleri yıkmayı ve spor ve eğitimin büyüme, kapsama ve umut için güçlü araçlar haline geldiği alanlar yaratmayı amaçlıyoruz”. Aynı şekilde, Domenici de katılım konusundaki coşkusunu dile getirdi: “Jannik'in çok fazla tutkusuyla desteklenen bu önemli girişime katılmaktan gurur duyuyorum. Milyonlarca insanı günlük taahhüdüyle ve sürekli mükemmellik arayışı ile motive etme yeteneği, şimdi her zamankinden daha fazla ilham kaynağı”.

Konular