onurnisan
New member
Jannik Sinner Resmi olarak eğitime döndü. Aslında, dünyadaki bir numaralı, bir federasyona bağlı kulüp ve yapılarda rakete meydan okuyabilir ve tartışma üyeleriyle darbeler var. Instagram'da Mavi Tenis Oyuncusu Fan sayfasından yayınlanan bir videoda, Güney Tyrolean'ı çalışırken görebilirsiniz. Jack DraperDünyanın 6 numaralı, Indian Wells'in Masters 1000 kazananıonun bir arkadaşı. İkisi, ITF Junior Turnuvası'nın Nice'teki Kırmızı Dünya'nın (Yağmurdan Çıkar) İç Mekan Tarlasında Oyun Mer'de Beaulieu. Sinner beyaz bir şapka, beyaz bir tişört ve siyah şort giyiyor: hareketlerini takip etmek için koç Darren Cahill.
Günahkarın Kurtuluşu: Daha Fazlasını Gizlemeden İlk Eğitim
Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından
14 Nisan 2025
Günahkar Trenler Nerede
Güzel, kötü hava nedeniyle, bu günlerde ITF Challenger 300 Gençlik Turnuvası. Jannik odaya bakar ve genç meslektaşlarına bir mesaj gönderir: “Herkesi selamlıyorum, herkese iyi şanslar diliyorum”. Bu nedenle günahkar, yaşadığı Montecarlo'dan arabayla yaklaşık yirmi dakikada antrenman yaptığını açıkladı. Sinner, 4 Mayıs'ta yapılması planlanan askıya alınmanın sonunda yarışlara geri dönmeye hazırlanıyor. Roma İtalya Uluslararası7 Mayıs'ta planlandı.
Günahkar, Roma'nın uluslararası masası
Massimo Calandri tarafından
17 Nisan 2025
Konular
Günahkarın Kurtuluşu: Daha Fazlasını Gizlemeden İlk Eğitim
Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından
14 Nisan 2025

Günahkar Trenler Nerede
Güzel, kötü hava nedeniyle, bu günlerde ITF Challenger 300 Gençlik Turnuvası. Jannik odaya bakar ve genç meslektaşlarına bir mesaj gönderir: “Herkesi selamlıyorum, herkese iyi şanslar diliyorum”. Bu nedenle günahkar, yaşadığı Montecarlo'dan arabayla yaklaşık yirmi dakikada antrenman yaptığını açıkladı. Sinner, 4 Mayıs'ta yapılması planlanan askıya alınmanın sonunda yarışlara geri dönmeye hazırlanıyor. Roma İtalya Uluslararası7 Mayıs'ta planlandı.
Günahkar, Roma'nın uluslararası masası
Massimo Calandri tarafından
17 Nisan 2025

Konular