onurnisan
New member
Dünyanın 1 numarası ve aynı zamanda taraftarlar tarafından en sevilen oyuncu. Üst üste ikinci yıl için Jannik Günahkar kazandı Hayranların Favori ÖdülüATP'nin her yılın sonunda hayranlar tarafından en çok sevilen tenis oyuncusuna ödül verdiğinin bir takdiri. Yeni sezona hazırlanmak için bugünlerde Dubai'de bulunan Sinner için bu, şampiyonluğu kazandığı unutulmaz 2024 yılının bir başka anısıdır. ilk iki Slam kariyerinin (Avustralya Açık ve ABD Açık) zirvesine tırmanan ilk İtalyan oldu. ATP sıralamasında en üstte (27 haftadır elinde tuttuğu pozisyon) ve zaferi kazandı ATP Finalleri Ve Davis Kupası.
Günahkar: “Ödül çok anlamlı”
Taraftarların en sevdiği oyuncu ödülü 19 yıldır üst üste kazanılıyor. Roger Federer (2003'ten 2021'e) ve sonra Rafa Nadal (2022) Günahkar'ın ikizinden önce, aynı zamanda şu ödülü de aldı: En İyileştirilmiş Oyuncuyani bir sezonda en çok gelişme gösteren oyuncu. ATP internet sitesine konuşan 23 yaşındaki Güney Tirollü oyuncu, “Dünyanın her yerinden bana oy veren hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu benim için çok şey ifade eden bir ödül çünkü oylar hepinizden geliyor ve tenisi sevmemin nedeni sizlersiniz. Desteğiniz sezon boyunca inanılmazdı.”
Konular
Günahkar: “Ödül çok anlamlı”
Taraftarların en sevdiği oyuncu ödülü 19 yıldır üst üste kazanılıyor. Roger Federer (2003'ten 2021'e) ve sonra Rafa Nadal (2022) Günahkar'ın ikizinden önce, aynı zamanda şu ödülü de aldı: En İyileştirilmiş Oyuncuyani bir sezonda en çok gelişme gösteren oyuncu. ATP internet sitesine konuşan 23 yaşındaki Güney Tirollü oyuncu, “Dünyanın her yerinden bana oy veren hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu benim için çok şey ifade eden bir ödül çünkü oylar hepinizden geliyor ve tenisi sevmemin nedeni sizlersiniz. Desteğiniz sezon boyunca inanılmazdı.”
Konular