Sinner bir YouTube kanalı açar. Ve Avustralya Açık Kupasında: “Benim adım var, harika”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Son slam kazandıktan sonra Jannik Sinner İniş yapmak YouTube. Dünyadaki bir numaralı personel resmi kanal Tenis oyuncusunun zaferine adanmış sekiz dakikadan fazla bir video yayınlayarak Avustralya Açık 2025. Film, eğitim görüntüleri, ekibinizle geçirilen komik anlar ve rahatlama anları içeriyor. Final gününe kadar gelen ve geceleri onu davaya geri götürmeden önce kazanılan kupayı düşünen günahkarla kapanan bir akış. “2025, yukarıda benim adım var, fantastik. Her zaman söylediğim, başarı – Jannik'i açıklıyor – aynı zamanda ona ulaşmanıza yardımcı olanlara teşekkür etmenin bir yolu. Yapılacak en iyi şey insanlarla güzel bir şekilde kutlamaktır Seni gerçekten tutan, oradaydı, sen de kameranın arkasında olan “.

Sinner'a göre başarı

O zaman tenisin bir numarası onun için başarının ne anlama geldiğini açıklıyor: “Çok güzel çünkü insanlar sadece sahada ne yaptığımızı görüyor, ama dışarıda olan şey gerçekten önemli olan şey. Hayatınızı gelecek için inşa ettiğiniz için, bugünlerde değerlidir. Bir turnuva kazanmak, ne kadar büyük olursa olsun, özel günler yaşamak istiyorsunuz. Üç Grand Slam turnuvası kazandım – diyor – ama sonuçta sadece üç gün sonra açıklayıp açıklamadığımı bilmiyorum. Eğlenmelisin, bir akşamdan sonra bitmemeli. Sonraki günler için bundan zevk almalısınız çünkü gerçekten nadirdir “. Şimdi tüm bu duyguları hayranlarıyla paylaşacak yeni bir aracı var.

Binaghi soruşturuldu: “Görüş için ödeme yapıyorum. Günahkar mı? Korunmalı “

Francesco Saverio Intorcia tarafından

30 Ocak 2025

Konular