Sinner, Bir Pilot Günü: Giovinazzi ve Ciccone ile Busca'daki Kart'ta

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Askıya alınarak çukurlara zorlandı WadaJannik Sinner bir gün içinde bir gün içinde şımartmaya karar verdi. karmaşa devresinde BuscaCuneo eyaletinde. Mayıs ayında sahaya dönecek tenis dünyasında 1 numara İtalya uluslararası (Süspansiyon 4 Mayıs'ta sona erecek), eski Formula 1 sürücüsü ile dostluktan yararlandı Antonio GiovinazziBir süredir, sistemi yöneten Lilia Imani'nin torunları Tommaso ve Leonardo Speranza'yı tanıyor.

Günahkar'ın izinde. Vespa'da Jannik Fortino di Montecarlo'da eğitim almak için

Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

25 Mart 2025

Giovinazzi ve Ciccone ile Pistte Günahkar

Güney Tirolü, otomobilin her detayı hakkında kendisini bilgilendirdi ve günün sonunda, Giovinazzi ile birlikte sosyal medyada ölümsüzleşti, Giovinazzi ile Dünya Dayanıklılık Dünya Kupası'na katılan başka bir pilot, '24 saat Le Mans' del Centenario ve profesyonel sikliyo ile kazandı. Üçü birlikte San Silvestro gecesinde yeni yılın şirketinde birlikte geçirmişti.

Günahkarın Arabalara Tutkusu

Günahkar, kayak tutkusuna ek olarak, arabalardan etkilenmeyi asla reddetmedi: “Hızı seviyorum, böyle işim bitti. Üç buçuk yılda siyah yamaçları yaptım. Kayaklarda kendimi güvende hissediyorum. Kart'ta keyif alıyorum ama kesinlikle bir deli gibi koşuyorum” dedi birkaç ay önce. Zaten İlk Davis Kupası'nın zaferinden sonra, -Aralık 2023'ün ortalarında, n. Ferrari'yi ziyaret eden 1 dünyanın 1'i, Maranello çevresindeki tepelerde sokaklarda mavi bir safkan sürmenin kapağını çıkarmış ve daha sonra Fiorano devresinde bir SF90 örümceği test etmişti.

250 bin Euro Audi ile Davis'te günahkar ve araba tutkusu

Paolo Rossi tarafından

16 Eylül 2024

Günahkar: “Guido olduğunda rahatlıyorum”

Ve otomobiller, günahkarın ilk önemli başarılardan sonra kendisine izin verdiği birkaç kapris arasında. Birinin sahibi Alfa Romeo Stelvio Q4 Fastbir Alpine A110 ve bir Audi RS6 ABD Open'daki zaferden hemen sonra Davis'teki milli takım arkadaşlarını desteklemek için kendini Bologna ile tanıştırdı. “Arabaları çok seviyorum,” diye itiraf etti bir süre önce. “Onları övünmek için satın almıyorum ama sadece sürdüğümde rahatladığım için.” Muhtemelen her şeyi sıfırlamanın ve geri döndükten sonra onu bekleyen sezonun önemli olayları göz önüne alındığında binlerce başlamanın en iyi yolu.

Konular