Sinner, Avustralya Açık Açılış Haftasında Popyrin'i yendi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Yolculuğu zaferden yeniden başlatmak için bile ilk hisler iyidir. Jannik Günahkardünyanın bir numarası 12 Ocak'tan itibaren unvanını savunmak için çağrıldı Avustralya AçıkSlam bir yıl önce kazanmıştı, sezona başarıyla başlamıştı. Mavi, bir performans sergiledi Açılış HaftasıYardım amacıyla da Melbourne Park'ta oynandı, ev sahibini iki sette yendi (6-4, 7-6) Alexei PopyrinN. 25 Atp.

Günahkar-Popyrin: maç

Sinner üçüncü oyunda hemen üç kırılma puanı almayı başarıyor ancak forehand'indeki bazı hatalar nedeniyle bunlardan en iyi şekilde yararlanamıyor. Yedinci oyunda mavili Sinner iki kırılma puanı daha alıyor ancak Popyrin'in servisi en hassas anda yükseliyor ve Avustralyalı oyuncu önde kalıyor. Rakibinin çift hatasından yararlanan ve servis atarak başarılı bir şekilde ilk seti kapatan mavili lehine, maçın ilk molası için dokuzuncu oyuna kadar beklememiz gerekiyor.

Alcaraz'ın Avustralya Açık'ı kazanmak için raketinde bir sırrı var

kaydeden Giuseppe Antonio Perrelli

07 Ocak 2025

Çifte hata ve forehand'inde yaptığı iki hata nedeniyle altıncı oyunda ara vermesine neden olan Sinner, ikinci sette birkaç sorun daha yaşadı. Popyrin 4-2 öne çıkıyor ve ardından 5-2'ye çıkıyor ancak dünyanın bir numarasının tepkisi hemen geliyor. Sinner geri dönüp seti eşitlik bozmaya götürmeyi başardı ve burada 7-2 galip geldi. Jannik maç sonunda: “Ben ekibimle birlikte yaptığım işin farkındayım. Sezonun ilk Slam'i gerilim dolu olabilir ama bu haftalarda yapılan çalışmaların ve gösterilen tüm emeklerin farkındayım. Ben kendime güveniyorum. 2024 benim için harika bir sezondu ama artık bitti. Şimdi yıl 2025. Melbourne muhteşem bir şehir. Benim için saha içinde ve saha dışında çok şey oldu. Buraya geri döndüğüm için mutluyum, ritmi ve perdeyi hissetmek önemli. Geldikleri için seyircilere teşekkür ediyorum. Resmi turnuvada neler olacağını göreceğiz.”

Alcaraz'ın Avustralya Açık'ı kazanmak için raketinde bir sırrı var

kaydeden Giuseppe Antonio Perrelli

07 Ocak 2025

Günahkar 10 Ocak'ta Tsitsipas'a karşı

Avustralya Açık kura çekimi perşembe günü yapılacak. Ertesi gün, Cuma günü, İtalyan saatiyle 9'da, Sinner başka bir sergide Stefanos Tsitsipas'la karşılaşacak. Slam başlamadan önceki sonuncusu.